Monety zastępcze browarów oraz żetony piwne

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • goldberg
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.01
    • 10

Monety zastępcze browarów oraz żetony piwne

Witam

Poszukuje książki pt MONETY ZASTĘPCZE BROWARÓW ORAZ ŻETONY PIWNE, mianowicie poszukuje dziłau poświeconego Złotoryi(Goldberg), może ktoś mi pomoże? Macie moze skany? pozdrawiam
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

Brzmi ciekawie. Nigdy o takiej nie słyszałem. Napisz coś więcej o niej jeśli wiesz.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• goldberg
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.01
      • 10

zobacz na aukcje.

Comment

• goldberg
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2009.01
        • 10

i jak wiece cos o tej publikacji?? pozdro

Comment

• Cooper
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🍼🍼
          • 2002.11
          • 6056

Oprócz tego że była minimum 3 czy 4 razy na serwisie do ktorego linę rzuciłeś i sam licytowałem ale mimo spadku ceny nadal jakoś mi ucieka "o grosze" to nic więcej nie wiem. Najlepiej odszukaj tą książkę w Aukcjach Zakończonych a następnie podbij do osób które ją wygrały bądź sprzedawcy i zapytaj o nurtujące Cię kwestie.
          Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
          1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• kotecki
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2006.03
            • 2

Do kupienia tutaj:sklep@centrumpiwowarstwa.pl

Comment

• goldberg
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2009.01
              • 10

szukam czegos o monetach z browaru zlotoryjskiego GOLDBERG