Najlepsze sposoby na sciąganie etykiet z butelek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bialy-r
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.04
    • 100

Najlepsze sposoby na sciąganie etykiet z butelek

W związku z obecną sytuacją -posiadam ogrom butelek po różnych wypitych przeze mnie piwach (zawsze je sobie zostawiałem). Obecnie jednak zajmują one kolo 10 kartonów w garażu i nie mam sposobu na dalsze ich magazynowanie.
    Ponieważ doszedłem do wniosku że dalsze gromadzenie butelek nie ma sensu. Chciałbym się Was zapytać o wasze sposoby na ściąganie etykiet z butelek, dalsze z nimi postępowanie oraz dalsze przechowywanie. Tak aby dzięki waszemu doświadczeniu móc pozbyć się ogromnej ilości (zajmującej dużo miejsca) butelek i zachowania sobie z nich tylko etykiet.

Z góry dziękuje

Related Topics

Collapse

• niezlykr
    [Sprzedam] 77szt butelek na własne piwo - czyste, bez etykiet - KRAKÓW - 40zł
    niezlykr
    Sprzedam 77 szt butelek na własne piwo. Butelki bez etykiet, czyste, odkażone pirosiarczynem potasu.

Odbiór tylko osobisty Kraków - Nowa Huta. Koszt 40zł
    Tel. 660 811 011
    2022-02-27, 17:05
  • darkowaw
    sprzedam zbiór etykiet polskich
    darkowaw
    Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
    Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
    - etykiety powklejane w 4 segregatorach
    ...
    2022-09-25, 17:09
  • dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 01:15
  • PK44
    Oddam resztki kolekcji mojego ojca
    PK44
    Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
    Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
    2024-01-20, 15:24
  • dadek
    Choceň, Pernerova 95, Choceňský pivovar Splávek
    dadek
    Trend przywracania do życia dawno zamkniętych browarów w Czechach ciągle trwa. Ten w Chocni zbudowano w 1850 roku, zakończył warzenie w 1984, nie przetrwała również pracująca tu słodownia. Potem zabudowania wykorzystywały różne firmy, m.in. z branży metalowej, biura i magazyny. Niestety,...
    2022-09-11, 21:58
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...