A ja to co !?
Kapsle - jak przechowywać
Collapse
X
-
Grzechu nie gniewaj się, nie miałem ciebie na myśli. Znam twój wkład w kolekcję Browaru i bardzo jestem za to wdzięczny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
moje stwierdzenie wynikało z tego, że prościej mi będzie jak zeskanuję wszystko za jednym zamachem,
biorąc pod uwagę że żródło jest jedno, mogę wtedy dużo rzeczy zautomatyzować w procesie obróbki, bo wszystko jest w jednym formacie.
trudniej jest mi korespondować z każdym późniejszym właścicielem z osobna i prosić każdego o skanowanie, mimo wyjątków nie każdy z was ma na to czas i sprzęt,
dlatego prościej dla mnie jest w tym przypadku wziąć wszystko na kilka dni i po zeskanowaniu przekazać dalej wyznaczonym przez właściciela danej kolekcji osobom.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ty masz jedno zboczenie ja inne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
pewnie szybciej dam rade ucyfrowic to ustrojstwo niz tobie zajelo zebranie tego wszystkiego...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Ach, to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu, że nigdy nie wyjdę za mąż. Przynajmniej nikt na mnie nie może narzekać. Ani ja na nikogo nie muszę
Chłopaki!!!! Mam pustą piwnicę!! Udostępnię chętnym SERIO!!!Comment
-
Marusia - pewna jesteś?
Możesz jej nigdy nie odzyskać
A słowa "śmieci" użyłem ja sam osobiście, bo nie tylko żony, ale bardzo wiele osób tak traktuje tę odmianę kolekcjonerstwa. Moja żona odnosi się do moich zbiorów z dużym szacunkiem.Comment
Comment