Gdyby nad tym pomyśleć, to nie.
Kapsle - jak przechowywać
Collapse
X
-
Ci co nie znają mnie z imienia a na przykład z knajpek
powołując moją osobę do rozmowy używają słów:
"...ady to ten co ma joba na punkcie szklanek"bez brody...Comment
-
Koronki są fajne do zbierania bo mało miejsca zajmują
ale piwka z nich nie wypijeszbez brody...Comment
-
Czołem Wszyscy!
Dzisiaj mój debiut...
Można na sklejce wciskać między przyklejone na odpowiedniej szerokosci listewki. Było takie zdjęcie w Pivarii 1 albo 2 kolekcjonera z Niemiec(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Raczej nie ten... mam gitarę, ale grac na niej to nie bardzo mi wychodzi, szukam też prostych instrukcji na perkę
Ale dzięki za powitanie!
Co do kapsli - mam ponad 100 szt. od 10,5 z tekstami na rewersie - jak to przechowywać?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
marcopolok napisal/a
Koronki są fajne do zbierania bo mało miejsca zajmują
ale piwka z nich nie wypijesz
Szklanek i kufli też mam parę sztuk, ale tłuczone są na bierząco, więc czasem w knajpach nie mogą się doliczyć sztuki lub dwóch.Dick Laurent is dead.Comment
-
Witaj po raz enty. Popatrz na moją lokalizację Ale się nie bój. Ja nie z tych, choć z tego. A z tymi deskami to niezły patent, ale nie wiem czy ze styropianem nie będzie lepiej, np. u mnie. Ja w zasadzie znoszę powoli cały zbiór do piwnicy, ale nie moge się rozstać z etykietami. Ale kapsle trzymam na raziew pudełkach po chusteczkach higienicznych dla dzieci. Takie plastikowe pudełka.Comment
-
arti napisal/a
Witaj po raz enty. Popatrz na moją lokalizację Ale się nie bój. Ja nie z tych, choć z tego. A z tymi deskami to niezły patent, ale nie wiem czy ze styropianem nie będzie lepiej, np. u mnie. Ja w zasadzie znoszę powoli cały zbiór do piwnicy, ale nie moge się rozstać z etykietami. Ale kapsle trzymam na raziew pudełkach po chusteczkach higienicznych dla dzieci. Takie plastikowe pudełka.
Jezeli chodzi o kolekcje na deskach to moge sobie to wyobrazic jedynie jako szuflady w specjalnych szafach tak jak to ma np kolekcjoner z Holandii Nando-ktörego dobrze znam i juz kilkakrotnie dokonalismy wymian na kapsle.Polecam jego strone
Comment
-
Widzę, że rozmowa toczy się wokól jakże dla kapslarzy ważnego tematu - Jak te blachy trzymać? Może podpowiem jeden sposób. Nie najlepszy ale rozwiozujący problem. Wystarczy zrobić w standardowej foliowej koszulce "rynny" (takie jak na klisze fotograficzne) i tam wsadzać kapsle. Koszulki można swobodnie trzymać w segregatorze. Jest to w miarę stabilne. Na stronę wchodzi 45 kapsli. W segregator zaś wchodzi 10-11 stron.SikorComment
Comment