W mojej kolekcji jest szklanka z Browaru Warszawskiego o pojemności 2 L
szkło gigant
Collapse
X
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziW mojej kolekcji jest szklanka z Browaru Warszawskiego o pojemności 2 L
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzimam taką
Podobno było ich tylko 9-12 szt.
Szczerze mówiąc duzo egzeplarzy tej szklanki w Browarze Warszawskim nie widziałem.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziW mojej kolekcji jest szklanka z Browaru Warszawskiego o pojemności 2 L
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTa z podpisami spotkania kolekcjonerskiego w Rybitwie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTa z podpisami spotkania kolekcjonerskiego w Rybitwie?Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziTo nie ta szklanka.
Popularna warszawska giga-szklanka z Warszawy której zresztą zdjęcie jest w tym wątku to szklanka z póżniejszego okresu tzn początków XXI wieku z Zamkiem Królewskim i Kolumną Zygmunta w Warszawie. Była dostępna dla zwykłych klientów gdy dodawano ją gratis przy zakupie jakiejś większej ilości piwa w jednej z promocji i tak właśnie zdobyłem swoją.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment