Tak się zastanawiam czemu ludzie/firmy wkładając sporo gotówki w produkcję piwa skąpią na zatrudnieniu dobrych grafików do opracowania etykiet i dobrych -znających się na rzeczy - polonistów/tekściarzy/tłumaczy do opracowania tekstów na etykietach i kontrach
Wersety z kontretykiety
Collapse
X
-
Tak się zastanawiam czemu ludzie/firmy wkładając sporo gotówki w produkcję piwa skąpią na zatrudnieniu dobrych grafików do opracowania etykiet i dobrych -znających się na rzeczy - polonistów/tekściarzy/tłumaczy do opracowania tekstów na etykietach i kontrachComment
-
Raciborskie klasycznie warzone
Z kontretykiety: Fermentowane w otwartych kadziach; ponad 99% piw dostępnych w handlu dojrzewa w tankofermentatorach wielkości wieżowców, w czasie 6-ciu do 12-stu dni. Metoda fermentacji piwa w otwartych kadziach polega na pieczołowitym doglądaniu procesu przemiany brzeczki piwnej w szlachetny napój, w naturalny sposób, w terminie od 30-stu do 40-stu dni. To w telegraficznym skrócie tyle... więcej na: (strona browaru). MY PIWO TWORZYMY INNI JE PRODUKUJĄ.
Na etykiecie: Fermentowane w otwartych kadziachComment
-
Gniewosz Piwo Ciemne, Browar Gontyniec
Warzone tradycyjnymi metodami z najwyższej jakości słodów jasnych i ciemnych. Chmielowe tchnienia dodają nuty romantyzmu i nostalgii. Smagają podniebienia wszystkich doceniających mistrzowski kunszt i rzetelność. Duma naszych piwowarów!Comment
Comment