Czy jesteś za usunięciem z kolekcjonerstwa reklamowych serii kapsli?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piekny
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.03
    • 72

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek122 Wyświetlenie odpowiedzi
    każdy z nas ma swoje choby i mysle ze warto to zbierać pozdrawiam kolekcjoner jestem za
    A ja zamiast "choby" mam foby i skręt wątroby jak takie coś widzę i "mysle" , że czasami warto choć trochę pomyśleć zanim się coś takiego wyśle

Comment

• danio_145
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.02
      • 723

Mam dość kompromisowe rozwiązanie. Wystarczy 1 zdjęcie z kompletem kapsli z danej serii. W tej sytuacji w galerii zostanie 13 zdjęć a nie 350

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

Kapsle reklamowe sukcesywnie będą usuwane
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• pirackamuza
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.12
          • 1908

Dobrze, beciku. Ale czy zgodzisz się, że rozwiązanie jeden post wyżej jest optymalne?
          Toruń przeprasza za Radio Maryja
          www.bobofruty.pl

Comment

• becik
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🍼🍼
            • 2002.07
            • 14999

Ja tu tylko sprzątam, jeśli tak chcecie to tak zróbcie, jedno zbiorcze zdjęcie serii z odpowiednim opisem i wstawcie tam gdzie trzeba.
            Oświadczam, ze jest już posprzątane.
            Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• pirackamuza
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.12
              • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
              Oświadczam, ze jest już posprzątane.
              No i szlus!
              Teraz prośba do kapslarzy, aby ktoś dysponujący dobrym skanerem bądź aparatem wrzucił zdjęcia poszczególnych serii, ale oczywiście całościowo.
              Toruń przeprasza za Radio Maryja
              www.bobofruty.pl

Comment

Przetwarzanie...
              X