Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Domowe etykiety
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2009-11-14, 10:46.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A te na klej biurowy w sztyfcie (albo mleko) nie odklejają się i nie rozmazują pod wpływem wilgoci?
Seta - jesteśmy tu, bo w Kolekcjonerstwie było kilka wątków o etykietach domowych, ale mimo tego nie znalazłem nigdzie wątku technicznego. Myślałem nad zamieszczeniem tego w Browarnictwie amatorskim, ale tam z kolei niczego o etykietach nie znalazłem.
Jak trzeba to ART przeniesie.Last edited by Pendragon; 2009-11-14, 11:13.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA te na klej biurowy w sztyfcie (albo mleko) nie odklejają się i nie rozmazują pod wpływem wilgoci?
Comment
-
-
Ja swoje etykiety zawsze robiłem na zwykłym papierze i laserowej drukarce kolorowej. Największą trudność sprawiało mi wycinanie bo zawsze wymyślałem jakieś dziwne kształty. Potem kleiłem to za pomocą kleju w sztyfcie.
Wszystko trzymało się raczej dobrze.MM961
4:-)
Comment
-
-
U mnie sprawdza się zestaw AveryDesignPro + atramentowy Epson + zwykły papier do drukarki... Rozmazuje się dopiero przy płukaniu flaszek po spożyciu...
I oczywiście zwykły klej biurowy do kompletuLast edited by Qruq; 2009-11-14, 23:57.Pijme pivo dokud žijem, po smrti se nenapijem!
бухло победит зло!
Comment
-
Comment