XII Ankieta Kol. Podstawek 2009 (Cooper)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mgebicki
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2001.08
    • 93

Aniu z jakich niezależnych???
    Ja bym nazwał właśnie "to" z Waszej winy )))

Może niech Wojtek naniesie stan z 2008 tak żebyś była z nami

Comment

• solfernus
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.08
      • 1025

Czyżby jakieś powiększenie populacji birofilów
      Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• AŃĆKA
        Porucznik Browarny Tester
        • 2003.01
        • 315

Powiększenie rodzinki swoją drogą , ale brak możliwości zliczenia zbioru to z powodu przeprowadzki - wszystko mam w zaklejonych kartonach
        http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• solfernus
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.08
          • 1025

Ja kilka lat temu poszedłem po rozum do głowy i zapisałem sobie na kompie w Cooperowym formularzu cały stan kolekcji a potem sukcesywnie w miare jak kolekcja sie powiększała dodawałem nowości. I robie tak nadal przenosząc co roku do nowej ankiety
          całość. Trwa to ze 2 godz. maksymalnie.
          I dlatego jestem za starą wersją ankiety
          Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• Cooper
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2002.11
            • 6056

Właśnie przed chwilą rozesłałem wyniki ankiety do wszystkich osób jakie wzieły w niej udział i którym bardzo dziękuję za poświęcenie czasu.
            Frekwencja była identyczna jak w zeszłym roku tzn wyniosła 34 osoby.
            W ankiecie tej pojawiło się aż 65 browarów których nie było w edycjach poprzednich co dało w sumie liczbę 216 zakładów z których zgłoszono mi podstawki.
            W przypadku zbiorów podstawek zagranicznych również było ciekawie. Doszło 5 nowych niezgłaszanych wcześniej państw. To dosyć sporo jak na ten rodzaj corocznych zliczeń. Liczba państw z których posiadacie podstawki wynosi już 184.
            Niestety z powodu wagi załącznika nie mogę (nawet po spakowaniu) zamieścić go tutaj. Osoby które nie otrzymały ankiety a chciały by się z nią zapoznać proszę o maila na cooperbeer(at)wp.pl
            Z góry przepraszam za ewentualne błędy.
            Zapraszam do udziału w edycji 2010. Prośbę kieruję szczególnie do leniwców którzy nie wzieli udziału w obecnej edycji.
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Misiu_PM
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2006.03
              • 201

Dzięki za poświęcony czas i wykonanie kolejnej już ankiety. Twoje
              Mam nadzieję, że za rok znów ankieta się odbędzie i przybędzie tych, którzy wezmą w niej udział.
              Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl

Comment

Przetwarzanie...
              X