Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Browarbizowy katalog (nie tylko) etykiet
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziTak... Jak miałem dużo wolnego czasu to chciałem szlifować, ale chęci z naprzeciwka nie byłoLast edited by ART; 2010-02-15, 10:39.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziTak... Jak miałem dużo wolnego czasu to chciałem szlifować, ale chęci z naprzeciwka nie było
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziOdbiegamy od tematu , ale oprócz chęci utrudnieniem jest to że nazwy browarów na browarbizie są sklasyfikowane w skandaliczny sposób np. wczoraj browar nazywał się KAB, dziś Brok , kto wie jak będzie nazywał się za 10-20lat. Poza tym nie ma możliwości dorzucanie arcyciekawych wzorów z browarów kresowcyh do 1945roku.
Od dawna byłem przeciwnikiem takiej listy, browary wszedzie powinny byc poukładane nazwami miast, a dopiero później nazwami browarów.
A o możliwości dodawania polskich kolektybili z naszych dawnych wschodnich terenów już nie wspomnę, marudziłem na tem temat juz kilka lat temu, aż wreszcie mi się znudziło...Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziJa juz ten problem chyba wieki temu zgłaszałem, zarówno browary kresowe jak i nazwy browarów na browar biz, co za sprytek moze znaleźć coś z danego browaru jak zamiast nazwy miejscowości jest jakiś np Apelt Richard.
Od dawna byłem przeciwnikiem takiej listy, browary wszedzie powinny byc poukładane nazwami miast, a dopiero później nazwami browarów.
A o możliwości dodawania polskich kolektybili z naszych dawnych wschodnich terenów już nie wspomnę, marudziłem na tem temat juz kilka lat temu, aż wreszcie mi się znudziło...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja ponownie zgłaszam chęć pomocy (tym razem w ograniczonym zakresie czasu).
Zbieram etykiety od piw Marcowych i próbowałem szukać w wyszukiwarce. Kilka znalazłem, a powinienem znaleźć ze sto. Wystarczy, by w opisie etykiety umieścić wszystkie napisy z niej. Ja mogę edytować po kolei każdą i zmieniać. Potrzebuję tylko uprawnieńPoszukuję
Comment
-
-
Niestety nie jest to tylko kwestia prostego przydzielenia uprawnień- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment