Gdzie kupić solidne koszulki foliowe na Śląsku ?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • noodles
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.09
    • 700

Gdzie kupić solidne koszulki foliowe na Śląsku ?

Czy ktoś może wie gdzie można na Śląsku kupić solidne koszulki na dokumenty nadające się do przechowywania podstawek ? Kiedyś Tesco miało fajne, grube koszulki ale zapas który zrobiłem się kończy a to co można kupić teraz w marketach to cieniutkie, delikatne badziewie.
    Moja kolekcja podstawek
  • LenDo
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.09
    • 395

Poszukaj w sklepach papierniczych, tam maja i te lepsze koszulki.
    Ja do trzymania kapsli używam już bardzo długo koszulek z firmy BANTEX.
    Są przeźroczyste (krystaliczne) i do tego wytrzymałe.
    "Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

a używane Cię interesują?
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• noodles
        • 2005.09
        • 700

Jeśli są solidne i w dobrym stanie to tak.
        Moja kolekcja podstawek

Comment

• becik
          🍼🍼
          • 2002.07
          • 14999

Mam tego parę tysięcy, część w segragatorach po etykietach, część w pudłach.
          Pomyśl nad formą transportu...
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• noodles
            • 2005.09
            • 700

Zanim ustalimy rodzaj transportu ustalmy może najpierw cenę.
            Moja kolekcja podstawek

Comment

• becik
              🍼🍼
              • 2002.07
              • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedzi
              Zanim ustalimy rodzaj transportu ustalmy może najpierw cenę.
              Wystarczy, że pokażesz dokładnie pozostałosci po zamku i będzie ok
              W Świerklańcu planuję być w sierpniu, którego, jeszcze nie wiem.
              Rozumiem, ze obaj mamy na myśli koszulki foliowe A4?

Comment

• noodles
                • 2005.09
                • 700

Mam na myśli koszulki foliowe A4 w dobrym stanie i solidniejsze niż to co można kupić w marketach. Jeśli da się to wysłać pocztą, kurierem lub czymś działającym podobnie to ja oczywiście podeślę pieniądze na opłacenie przesyłki.
                Niezależnie od tego jak zakończy się sprawa koszulek oferuję wszechstronną pomoc podczas Twojej wizyty w Świerklańcu i zapraszam do siebie na piwo (moje lub kupne jeśli nie jesteś amatorem piwowarskiego rękodzieła ludowego). Nie będzie mnie w Świerklańcu od 6 do 15 sierpnia. W pozostałe dni jestem do dyspozycji.
                Moja kolekcja podstawek

Comment

• becik
                  🍼🍼
                  • 2002.07
                  • 14999

Mam na myśli koszulki foliowe A4 w dobrym stanie i solidniejsze niż to co można kupić w marketach. Jeśli da się to wysłać pocztą, kurierem lub czymś działającym podobnie to ja oczywiście podeślę pieniądze na opłacenie przesyłki.
                  Niezależnie od tego jak zakończy się sprawa koszulek oferuję wszechstronną pomoc podczas Twojej wizyty w Świerklańcu i zapraszam do siebie na piwo (moje lub kupne jeśli nie jesteś amatorem piwowarskiego rękodzieła ludowego). Nie będzie mnie w Świerklańcu od 6 do 15 sierpnia. W pozostałe dni jestem do dyspozycji.
                  Aha, sprawa jasna, bo wstępnie planowałem koło 14 sierpnia zawitać w Twoje rejony. No chyba, że ewentualnie byłaby możliwość przekazania komuś...
                  Ale bez napinania, wszystko i tak wyjdzie w czasie, jak na razie koszulki u mnie leżą.

Comment

• noodles
                    • 2005.09
                    • 700

Kurde. Szkoda. Na 15 sierpnia popołudniu już dałbym radę zjechać do domu. Po koszulki postaram się przysłać kogoś ze znajomych w wyznaczone miejsce o wyznaczonej godzinie. Na pewno wożenie tych koszulek w bagażniku zamiast jakiegoś przydatnego bagażu jest lepszym wyjściem niż wysłanie ich pocztą/kurierem ?
                    Last edited by noodles; 2010-07-17, 18:24.
                    Moja kolekcja podstawek

Comment

• TBK
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2005.07
                      • 73

Czy ktoś może wie gdzie można na Śląsku kupić solidne koszulki na dokumenty nadające się do przechowywania podstawek ? Kiedyś Tesco miało fajne, grube koszulki ale zapas który zrobiłem się kończy a to co można kupić teraz w marketach to cieniutkie, delikatne badziewie.
                      Ja kupuje w Tesco koszulki A4 Strong z czarną taśmą z boku .Naprawdę solidne tylko cena 7.50 za 20 sztuk jest zaporowa ale i tak daję się skusić .Polecam.

Comment

• noodles
                        • 2005.09
                        • 700

Moje potrzeby są na tyle duże, że taka cena jest nie do przyjęcia.
                        Moja kolekcja podstawek

Comment

Przetwarzanie...
                        X