Do tej pory żyłam w przekonaniu, że jest osiem różnych kontr pod tym tytułem. Natomiast dziś w trakcie zakupów trafiłam na dziewiątą. I stąd moje pytanie: czy ktoś się orientuje, ile tak naprawdę ich jest?
Tyskie kontry z cyklu "Polacy inspirują świat"
Collapse
X
-
Tak dla ułatwienia - wymienię te, które posiadam:
- "Schyłek XIX wieku (...)" - Mieczysław Wolfke
- "Rok 1831 (...)" - Paweł Strzelecki
- "Początek XX wieku (...)" - Kazimierz Funk
- "Początek XX wieku (...)" - Józef Hofmann
- "Paryż, ponad 100 lat temu (...)" - Kazimierz Prószyński
- "Rok 1853 (...)" - Ignacy Łukasiewicz
- "Rok 1916 (...)" - Jan Czochralski
- "Lata 70. XIX wieku (...)" - Ernest Malinowski
- "Czerwiec 1838 roku (...)" - Ignacy Domeyko -
na stronie tej promocji jest 10 różnych, więc podejrzewam, że i tyle będzie etykiet. Puszek natomiast jest na razie tylko 5 (Australia, Chile, Peru, USA, Francja).Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
Related Topics
Collapse
-
Przedpiszcy nie podali parametrów ani zdjęć, więc domniemuję że to nie ten sam osobnik co
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...5cy-jele%C5%84
Siłuję się z pamięcią i podaję 25 BLG jako punkt zaczepienia.
Jak na taki poziom...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
New Zealand Wheat.
Ekstrakt 13.5*, alko 5.5%.
Kolab Browaru Kazimierz z krakowskimi multitapami: Weźże Krafta, MultiQlti, Nowy Kraftowy, Szklanki.
Piana - na dłużej niepełna warstewka.
Lacing - coś było.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blady...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Witam,
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...2020-03-11, 18:59 -
-
Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą,...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment