XIII Ankieta Kol. Podstawek 2010 (Cooper)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

XIII Ankieta Kol. Podstawek 2010 (Cooper)

Jak nakazuje tradycja i tym razem nie zawodzę Was i zapraszam do udziału w XIII Ankiecie Kolekcjonerów Podstawek.
    Formularze internetowe rozesłałem już do wszystkich uczestników zeszłorocznej edycji. Tam również znajdziecie wszelkie detale dotyczące najnowszej ankiety.
    Jesli nie otrzymaliście ich na pocztę mailową lub nie było Was na zeszłorocznej ankiecie a chcielibyście wziąść udział w tym roku to proszę o mail na cooperbeer(małpka)wp.pl i zaraz wysyłam formularz.
    Wszelkie pytania i inne polemiki na temat tegorocznej ankiety proszę zamieszczać w tym wątku.
    Dołożę trudu ażeby Ankieta 2010 ukazała się jako najszybciej opublikowana polska ankieta birofilistyczna, tak jak miało to miejsce w kilku ostatnich latach
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
  • Cooper
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

Została już potwierdzona pierwsza podstawka z najnowszego łódzkiego mikrobrowaru "De Brasil" a tym samym można dopisać ten browar w miejsce pustych kratek na końcu spisu polskich browarów.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Cooper
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6056

Prośba do Marka Kołodzieja z Gliwic o podanie aktualnego maila gdyż dostałem zwrot maila z formularzem pisząc na ten z ostatniej ankiety.

Jeszcze raz zapraszam do udziału w ankiecie, szczególnie tych kolekcjonerów którzy mają jeszcze przed sobą "inicjację ankietową"

Comment

• wiesiek
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2002.12
        • 38

Do kiedy należy podesłać wypełnioną ankietę ?.
        wiesiuńcia

Comment

• Cooper
          🍼🍼
          • 2002.11
          • 6056

Oj nie chciało się koledze przeczytać załącznika "Strona"
          Termin nadsyłania to 15 stycznia. Proszę nie wysyłać mi zliczeń w tym roku.
          Zapraszam do udziału w "ance" i przełamanie mitu o powszechnym "niemamczasiźmie" i o Misiu-Niechcemisiu

Comment

• grzeber
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2002.05
            • 2875

Spokojnie, będzie liczone i wysłane
            pozdrawiam
            www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• karin861
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2006.02
              • 597

Na pewno Cie nie zawiedziemy Wojtek
              Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• Cooper
                🍼🍼
                • 2002.11
                • 6056

OK , zobaczymy jaka będzie frekwencja...

Comment

• marekk
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2002.01
                  • 61

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
                  Prośba do Marka Kołodzieja z Gliwic o podanie aktualnego maila gdyż dostałem zwrot maila z formularzem pisząc na ten z ostatniej ankiety.

Jeszcze raz zapraszam do udziału w ankiecie, szczególnie tych kolekcjonerów którzy mają jeszcze przed sobą "inicjację ankietową"
                  hej
                  już wysłałem maila do Ciebie
                  może był jakoś błędnie wpisany bo od początku się nie zmienił
                  zbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-Gleiwitz

Comment

• wiesiek
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2002.12
                    • 38

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
                    OK , zobaczymy jaka będzie frekwencja...
                    Zerwę wiele nocek ale dam radę. W sumie mam zajęcia na 30 minut, ale zaczełem zliczać (segregować) kilka tygodni temu, po kilkuletniej przerwie.
                    wiesiuńcia

Comment

• AŃĆKA
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2003.01
                      • 315

Ja niestety kolejny rok pauza , nie dam rady
                      http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• mgebicki
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2001.08
                        • 93

Witaj Wojtku
                        przesłany formularz za 2010 rok nie zawiera dodanych w 2009 browarów. Czy możesz podesłać plik exelowski z 2009 roku (o ile masz jeszcze, ja niestety straciłem swoje dane), mocno ułatwi to sprawę

Comment

• Cooper
                          🍼🍼
                          • 2002.11
                          • 6056

Ciekawe. Do tej pory zasygnalizowano mi brak jedynie browaru Braulińskiego z Piotrkowa Tryb. który pojawił się w ankiecie ubiegłorocznej ale z miejsca to naprawiłem i został dodany. Dodałem też nowootwarty łódzki browar "Grill de Brazil" - w chwili gdy rozsyłałem do Was ankiety nie miałem pewności że istnieje już z niego jakaś podstawka.
                          Absolutnie proszę nie wysyłać mi zgłoszeń tegorocznych na starych formularzach bo to cholernie utrudnia wprowadzanie danych na bieżąco. Jeśli masz jakieś browary których nie ma na formularzu tegorocznym to PROSZE DOPISZ JE NA KOŃCU tzn pomiędzy "Rozlewnie" a "N/N" , ewentualnie już bezpośrednio pod tabelką tzn pod wersem "N-nowości ..."
                          Jakich konkretnie browarów nie znalazłeś w tegorocznym formularzu za wyjątkiem 2 wspomnianych ?

Comment

• Cooper
                            🍼🍼
                            • 2002.11
                            • 6056

OK, sprawa wyjaśniona i poprawiona. Mateusz zauważył w wysłanych formularzach brak browarów z których zgłosił mi w zeszłym roku podstawki ale w prawie 100 procentach są to bardzo rzadkie browary które wystepowały tylko w Jego zliczeniach. Jeśli więc komuś z Was doszły te browary w obecnym roku to bez problemu może je dopisać na końcu tak jak pisałem wcześniej.
                            Browary te co prawda już są dopisane ale nie wysyłam formularzy po raz drugi by nie robić zamieszania a pozatym formularze wysłałem również do kilku osób których nie było na ankiecie 2009 i na chwilę obecną nie mam zapisanych ich maili w celu ponownej wysyłki.
                            Tak więc proszę o wypełnianie na formularzach jakie rozesłałem 2 tygodnie temu.
                            Zapraszam do udziału i liczę na frekwencję minimum zeszłoroczną. Już pojutrze możecie nadsyłać wyniki

Comment

• wiesiek
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2002.12
                              • 38

Ja wysłałem w dniu dzisiejszym swoją ankietę. Podstawki z krakowskich browarów, podałem trochę na chybił trafił.
                              Ponadto mogłem się lekko pomylić w ilościach podstawek do poszczególnych browarów, ale stan końcowy (suma) jest O.K.. Za ewentualne pomyłki i niedociągnięcia pozostałych kolekcjonerów przepraszam. Dobre 5 lat nie katalogowałem sensownie swojego zbioru, także stąd możliwe kiksy.
                              Musiałem się śpieszyć z powodu rychłego wypadu na narty.
                              wiesiuńcia

Comment

Przetwarzanie...
                              X