Osoby które wzieły w tym roku udział w ankiecie mogą już zajrzeć do skrzynek mailowych i odebrać wyniki
Bardzo dziękuję Wam za nadesłanie swoich zliczeń
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
zbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-Gleiwitz
Nie tyle dopisała co była rekordowo niska. Nie wiem z którym wydaniem ankiety porównywałeś
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Witam,
Chciałbym zasugerować dopisanie do Ankiety następujące państwa:
Wyspy Alandzkie
Bermudy
Grenlandia
Lesoto
Majotta
Syria
oraz wyspy wchodzące w skład Wielkiej Brytanii:
Guernsey
Jersey
Man
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus
Witam,
Chciałbym zasugerować dopisanie do Ankiety następujące państwa:
Wyspy Alandzkie
Bermudy
Grenlandia
Lesoto
Majotta
Syria
oraz wyspy wchodzące w skład Wielkiej Brytanii:
Guernsey
Jersey
Man
O ile wiem tylko Syria oraz Lesotho są niepodległymi państwami.
W ankiecie występuje kilka państw jako terytorium zależne choćby Guam czy Kajmany.
Wystarczy poczytać choćby w necie.
Dlatego mój wniosek by te też dodać.
Prawdopodobnie 9 lipca dojdzie jeszcze jedno państwo:
Republika Sudanu Południowego.
Osobiście dla mnie wyznacznikiem jest niemiecka strona:
Zapraszam do udziału w XI Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2020. Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020r. Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę...
Zapraszam do udziału w jubileuszowej X Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2019.
Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2019r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych...
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
Comment