Jakie utworzyć poddziały w Kolekcjonerstwie? [było: Zawieszki cenowe - cenówki]
Collapse
X
-
To już lepiej w komentarzu do eksponatu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Wiem, wiem, pewnie się czepiam... ale czy nie ma polskiego odpowiednika "dropkaczerów"?
Jakoś mnie to razi.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...-
Channel: Austria
-
-
Temat napewno do najważniejszych nie należy, ale w dobie powszechnej unifikacji pewnie ma rację bytu.
Jak właściwie nazwać "stwory" wieszane na szyjkach butelek.
Tu na forum spotkać można: "przywieszki", "zawieszki" ale i "wywieszki"....-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Duży barak stłamszony wręcz przez okalające go wielkie blokowiska, był celem mojej wizyty po kijowskich mikrusach. Okolica taka sobie, a żar lał się z nieba niemiłosiernie.
Wręcz wymarzony czas na przepłukanie gardła czymś chłodnym z pianką.
Wnętrze zastawione jest...3 Photos-
Channel: Ukraina
2023-07-09, 16:39 -
-
W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...3 Photos
-
-
-
Można powiedzieć że dawny Stanisławów jest potęgą piwną w tej części Ukrainy.
Mikrusów do wyboru do koloru. Duże i małe. W ciągu kilkudniowej wizyty tam, miałem możliwość zobaczenia większości z nich.
Pierwszym i chyba najciekawszym był Good Brewery.
Położony...3 Photos-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment