Czerwiec już trwa a ja dopiero teraz (dzięki Wzmacniaczowi - wielkie) przypomniałem sobie o akcji LETNIE LICZENIE KAPSLI. Zbyt dużo spraw na głowie i jakoś tak wyleciało z pamięci. Formy ankiety nie zmieniam. Jak w poprzednich latach najważniejsza zasada to łatwość i prostota w przeliczeniu kolekcji. Poniżej kilka ogólnych zasad:
• Liczymy kapsle na podstawie katalogu Pawła K. dostępnego na stronie www.kapsle.xon.pl
• W ankiecie uwzględniamy kapsle które pojawiły się do końca maja 2010 wg listy nowości Wikiego dostępnej na jego stronie http://kwiki.republika.pl/kapsle2011.html
• Ankieta jest skierowana głównie do kolekcjonerów kapsli piwnych (PL), jednak uwzględnia również pozostałe kapsle krajowe i zagraniczne
• Termin nadsyłania wypełnionych ankiet to 30.06.2010
• Wyniki zostaną ogłoszone jak najszybciej, myślę że uda się to zrobić do połowy lipca
• Dla biorących udział w ankiecie przewiduję małą niespodziankę
• Wszyscy uczestnicy zgadzają się na umieszczenie w wynikach ankiety własnych adresów e-mail, które będą podane do publicznej wiadomości przy publikacji na stronach portali www.forum.kapsle.xon.pl oraz www.browar.biz
• Nadesłanie ankiety równoważne jest z przyjęciem powyższych zasad
• Ankiety proszę nadsyłać na mój adres: krzysztof.grzelecki@interia.pl
Dla rozwiania wszelkich wątpliwości jak w roku poprzednim:
Okolicznościowe i browary domowe => reklamowe, przy czym wszystkie browary domowe jako jedna seria.
Naklejki => nadruki
Odwrotki => pierwszeństwo ma pozycja katalogowa a później odwrotka
Serie => ogólnie z ilu serii są kapselki
Zapraszam do zabawy
Chinet
• Liczymy kapsle na podstawie katalogu Pawła K. dostępnego na stronie www.kapsle.xon.pl
• W ankiecie uwzględniamy kapsle które pojawiły się do końca maja 2010 wg listy nowości Wikiego dostępnej na jego stronie http://kwiki.republika.pl/kapsle2011.html
• Ankieta jest skierowana głównie do kolekcjonerów kapsli piwnych (PL), jednak uwzględnia również pozostałe kapsle krajowe i zagraniczne
• Termin nadsyłania wypełnionych ankiet to 30.06.2010
• Wyniki zostaną ogłoszone jak najszybciej, myślę że uda się to zrobić do połowy lipca
• Dla biorących udział w ankiecie przewiduję małą niespodziankę
• Wszyscy uczestnicy zgadzają się na umieszczenie w wynikach ankiety własnych adresów e-mail, które będą podane do publicznej wiadomości przy publikacji na stronach portali www.forum.kapsle.xon.pl oraz www.browar.biz
• Nadesłanie ankiety równoważne jest z przyjęciem powyższych zasad
• Ankiety proszę nadsyłać na mój adres: krzysztof.grzelecki@interia.pl
Dla rozwiania wszelkich wątpliwości jak w roku poprzednim:
Okolicznościowe i browary domowe => reklamowe, przy czym wszystkie browary domowe jako jedna seria.
Naklejki => nadruki
Odwrotki => pierwszeństwo ma pozycja katalogowa a później odwrotka
Serie => ogólnie z ilu serii są kapselki
Zapraszam do zabawy
Chinet
Comment