Nie otwarte ponad 15-letnie polskie piwka

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

    #16
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos
    Takich szczegółów niestety nie znam. Myślisz, że mógłby być pijalny po takim czasie, nawet przechowywany w odpowiednich warunkach?
    Ha! Właśnie chciałbym się tego dowiedzieć. Obstawiam, że współcześnie produkowane portery są w stanie utrzymać pozytywne właściwości organoleptyczne góra do 10 lat.
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

    Comment

    • zeko
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.07
      • 708

      #17
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Meles
      Mam tego więcej, ale niech sobie w spokoju jeszcze trochę poleży. Jest jeszcze bezalkoholowe, ok 1994 rok (nie pamiętam kiedy weszło nisko…), ciekawy jestem co będzie w środku.
      Byłbym ewentualnie zainteresowany jedną taką butelką

      Comment

      • R_F
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2003.11
        • 159

        #18
        Taki karmel po 10 latach to chyba też nie będzie już do spożycia co ? Bo Strzelec to już na pewno.


        Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

        Comment

        Przetwarzanie...