Nie otwarte ponad 15-letnie polskie piwka

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

    #16
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos
    Takich szczegółów niestety nie znam. Myślisz, że mógłby być pijalny po takim czasie, nawet przechowywany w odpowiednich warunkach?
    Ha! Właśnie chciałbym się tego dowiedzieć. Obstawiam, że współcześnie produkowane portery są w stanie utrzymać pozytywne właściwości organoleptyczne góra do 10 lat.
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

    Comment

    • zeko
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.07
      • 708

      #17
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Meles
      Mam tego więcej, ale niech sobie w spokoju jeszcze trochę poleży. Jest jeszcze bezalkoholowe, ok 1994 rok (nie pamiętam kiedy weszło nisko…), ciekawy jestem co będzie w środku.
      Byłbym ewentualnie zainteresowany jedną taką butelką

      Comment

      • R_F
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2003.11
        • 159

        #18
        Taki karmel po 10 latach to chyba też nie będzie już do spożycia co ? Bo Strzelec to już na pewno.


        Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Przetwarzanie...