Będą clowny?
Limitowane kapsle od Witnicy.
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziTrudno by były faktycznie. Chodziło mi o to że kiepska to reklama i wcale nie jestem pewien czy prawdziwi kolekcjonerzy się na to złapią chyba że ich ostro niepełnoletni synowie.
Jeśli browar po tej serii zacznie emitować kolejne to będzie znaczyło że pewnie jednak był to dobry ruch z ich strony. Czas pokaże.
Comment
-
-
jak patrzyłem też mi się wydawało, że bardziej na butelkowane wyglądają. Tym bardziej to dziwne, nieprawdaż ?
nie mniej opierałem się na innych komentarzach z innych forów i dalej puściłem takie info - kajam się zatem
ale sam fakt, że są na allegro.....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika almin Wyświetlenie odpowiedzijak patrzyłem też mi się wydawało, że bardziej na butelkowane wyglądają. Tym bardziej to dziwne, nieprawdaż ?
nie mniej opierałem się na innych komentarzach z innych forów i dalej puściłem takie info - kajam się zatem
ale sam fakt, że są na allegro.....
Comment
-
-
Kapsle z Witnicy
Kapsle niebutelkowane z Witnicy też były wystawione na Allegro (było 16 szt.-Kup teraz) Na temat kapsli jest dyskusja na facebook browaru Witnica.Mam fotki tych kapsli.Widać rożnicę między butelkowane,a niebutelkowane.Last edited by Dariobeer; 2012-01-25, 11:48.
Comment
-
-
Na jakich piwach widzieliście kapsle z tej serii? U mnie w specjalistycznym na Głogowskiej w Poznaniu tylko na Zielonym i Jagodowym... nie skusiłem się.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Znalazłem na Jasnym w Piotrze i Pawle (Greenpoint, Hetmańska)(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Comment
-
-
Kapsle są na Lubuszu i Lubuskim, też."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment