Ilu w Polsce jest kolekcjonerów podstawek?
Collapse
X
-
Ale uważa, że trzeba uszanować jego pracę. Nadawanie numeru identyfikacyjnego to też robota własna. Czy to jest zastrzeżone nie wiem. Patentu nie widziałem.
A czy ktoś ma, z posiadaczy oryginalnej wersji, certyfikat lub fakturę, paragon na Katalog?
To zaraz mi się dostanieZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji....
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat browarów z terenów dotkniętych powodzią?
Na chwilę obecną wiadomo, że ucierpiał jeleniogórski browar Dolina BoBRU.
https://www.facebook.com/search/top?...dolina%20bobru...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Co w Polsce działaj jakieś mikro browary? Przez mikro browary rozumiem takie powiedzmy z warzelnią 2,5hl-3hl w formule rzemieślniczej (nie chodzi mi o restauracyjne) Działa gdzieś coś takiego z powodzeniem? Na jakim sprzęcie bazują? Po doświadczeniach z piwowarstwem domowym myślę nad takim...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment