Widział ktoś tą serię Żywca z zaprzyjaźnionego serwisu "Janosik nie wszystko rozdawał biednym"?Co o tym sądzicie?Jakoś nie wierzę że na browar.biz to jeszcze nie wypłynęło.
Polskie wafle-zapytanie,dywagacje,etc.
Collapse
X
-
Widział ktoś wafla Okocimia z telewizyjnej reklamy?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziWidział ktoś tą serię Żywca z zaprzyjaźnionego serwisu "Janosik nie wszystko rozdawał biednym"?Co o tym sądzicie?Jakoś nie wierzę że na browar.biz to jeszcze nie wypłynęło.
Jeśli tak to widziałem je tylko tam gdzie i ty Piżmak. Pokazałem ich wydruk paru osobom z GŻ zarówno takiej która je powiedzmy dystrybuuuje jak i kilku "decydentom" odpowiadającym za emisje podstawek GŻ i żadna z osób nie znała ich a jeden z "decydentów" mimo widniejącej na nich daty 2012 nawet dodał iż mają stare logo tzn laleczki są na szarfie podczas gdy od kilku miesięcy to wstęga góruje nad laleczkami (patrz aktualna eta lub podstawka "Arcyzimne"). Na moje (a w zasadzie osoby je sprzedającej) szczęscie żadna z ww osób nie zapytała mnie o żródło pochodzenia tych wynalazków a i ja pozostawiłem tą tajemnicę sobiePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Widziałem, nawet tą podstawkę miałem w rękach. Do knajp wejdzie w owalnym kształcie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziWidział ktoś wafla Okocimia z telewizyjnej reklamy?
Comment
-
-
A co z podstawką 'birofilia - żywiec' (czy jakoś tak)? Kto ją wypuścił? Nie mam jak zdjęcia zrobić, bo nie mam podstawki rpzy sobie, ale ta jest okrągła, z białym tłem. Nawet się na chwilę na allegro pokazała.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziA co z podstawką 'birofilia - żywiec' (czy jakoś tak)? Kto ją wypuścił? Nie mam jak zdjęcia zrobić, bo nie mam podstawki rpzy sobie, ale ta jest okrągła, z białym tłem. Nawet się na chwilę na allegro pokazała.Moja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
Tak to wyglądało: http://allegro.pl/zywiec-nowosc-i2452872276.html
Proponuje na początek we własnym zakresie odpowiedzieć sobie na pytanie czy na podstawce znajduje się logo, nazwa browaru lub produkowanego przez browar piwa.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Nie, nie znajduje się, ale to jeszcze o niczym nie świadczy biorąc pod uwagę fakt, gdzie odbywa się ta impreza.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Nie wiem, czy były, ale pojawiły się raz na allegro (link wyżej). Kto ją wypuściłi i co ma wspólnego z jakikolwiek brwarem też nie mam pojęcia.Last edited by wasyll; 2012-07-14, 08:06.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Udało mi się właśnie dowiedzieć, że do Łebskiego (link) została wydana podstawka.
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, czy były, ale pojawiły się raz na allegro (link wyżej). Kto ją wypuściłi i co ma wspólnego z jakikolwiek brwarem też nie mam pojęcia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziNie, nie znajduje się, ale to jeszcze o niczym nie świadczy biorąc pod uwagę fakt, gdzie odbywa się ta impreza.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgebicki Wyświetlenie odpowiedziZbyszek podesłał mi taka podstawkę po Żywcu. Nie było ich na giełdzie? Nic z tego nie rozumiem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, czy były, ale pojawiły się raz na allegro (link wyżej). Kto ją wypuściłi i co ma wspólnego z jakikolwiek brwarem też nie mam pojęcia.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment