Sukcesywnie wypływają więc za jakiś czas będą do kupienia za rozsądną kasę
Polskie wafle-zapytanie,dywagacje,etc.
Collapse
X
-
Ale kto to kupuje skoro kolekcjonerzy wiedzą że to bajka? Paranoja...Moja kolekcja:
http://krypol85.plComment
-
Są wiadomo. Najważniejsze że już teraz wiadomo że to bajka więc dla nas to nie będzie nigdy unikat tylko podpałkahehe (chyba, że to faktycznie okażą się oryginalne podstawki w co szczerze wątpię).
Moja kolekcja:
http://krypol85.plComment
-
Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
niby który wzór ????Comment
-
Przykład z ostaniej chwili. Kilka dni temu poajwiły się eksportowe Tychy 'Poland's best' za 15zł. Okazja, no okazja i to ładna. Wszedłem przed chwilą na allegro, a tam ktoś już za dychacza wystawił...
A ostatni Lech eksportowy? Początkowo 35zł, poszedł w mig, teraz już poniżej dyszki.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
Related Topics
Collapse
-
Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Strong lubelski z alko 7.0%
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - złoty bursztyn.
Aromat - estry owocowe.
Smak - słodko, estry owocowe lagerowe, lekka goryczka.
Słabo...
-
2024-11-12, 19:15 -
-
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
-
-
-
Witam
Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...2 Photos-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment