Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
Wyświetlenie odpowiedzi
Polskie wafle-zapytanie,dywagacje,etc.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziPoczątkowo to był za ponad 60złwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
o wiele więcej :-P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziI tak jest zawsze. Ja jako tako potrafię się wstrzymać z ew. zakupem i poźniej kupić (jesli już muszę) za wiele, wiele niższą cenę, jednak czasem też się machnę.
Przykład z ostaniej chwili. Kilka dni temu poajwiły się eksportowe Tychy 'Poland's best' za 15zł. Okazja, no okazja i to ładna. Wszedłem przed chwilą na allegro, a tam ktoś już za dychacza wystawił...
A ostatni Lech eksportowy? Początkowo 35zł, poszedł w mig, teraz już poniżej dyszki.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Czasami jak przeczekasz zbyt długo, to może zdarzyć się tak, że dana podstawka już nie 'wypłynie' i nie będzie jej można ani wymienić, ani kupić po takiej cenie jak była, ani po cenie wyższej bo jej nikt na wymianę nie będzie miał. Czasami się tak zdarza, co gorsza trudno przewidzieć jaka sytuacja będzie z daną podstawką...Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Widział ktoś z Was coś takiego: http://allegro.pl/zywiec-logo-podsta...985820510.html ?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziWidział ktoś z Was coś takiego: http://allegro.pl/zywiec-logo-podsta...985820510.html ?Moja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
No właśnie miałem wrażenie, że to już gdzieś widziałem...„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85 Wyświetlenie odpowiedziTen Żywiec wygląda bardziej jak plakietka z ławek :PZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
"Żywce z ławek" przedewszystkim mają 2 otwory z lewej i prawej na śrubki. Miałem ostatnio okazję się im przyjrzeć targając ławki na giełdę.Last edited by Cooper; 2013-02-03, 13:52.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Na ostatniej żywieckiej giełdzie z kilkoma osobami poruszałem temat cen nowości. Że niby ceny spadły. No to mamy:
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzi(...)Że niby ceny spadły. No to mamy: (...)
nie wiem czy po tylu dyskusjach da się jeszcze coś mądrego powiedzieć... jest popyt - jest podaż...
stwórzmy fundację NGO - "nowe podstawki za 2 zł" - napiszemy do wszystkich browarów - nowości będą dystrybuowane przez fundację, wydrukujemy certyfikaty "browar przyjazny kolekcjonerom" (certyfikaty koniecznie muszą mieć numer, niewyraźną pieczątkę i nieczytelny podpis - najlepiej z jakimś tytulem ), będziemy jeździć na audyty i certyfikować. A potem recertyfikować!
i tak właśnie po drugim porterze wymyśliłem interes życiapiotr
Comment
-
-
A tutaj z drugiej strony amberowska AIPA, która jak podejrzewam jest niczym innym, jak ozdobą nalewaka. Taka sama sytuacja była z koźlakiem pszenicznym.
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment