Na sprzedaż 10 sztuk podstawek jak na zdjęciu (nowe) Cena 20 zł z wysyłką (list polecony ekonomiczny). Może komuś się przydadzą. Mi aż tyle sztuk jest niepotrzebne. Podstawki się oczywiście kończą. Mam tylko 40 sztuk czyli 4 komplety. Zainteresowani na PW lub xolay@o2.pl
Tyskie Export 2008
Collapse
X
-
Tyskie Export 2008
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plTagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziNa sprzedaż 10 sztuk podstawek jak na zdjęciu (nowe) Cena 20 zł z wysyłką (list polecony ekonomiczny). Może komuś się przydadzą. Mi aż tyle sztuk jest niepotrzebne. Podstawki się oczywiście kończą. Mam tylko 40 sztuk czyli 4 komplety. Zainteresowani na PW lub xolay@o2.pl
Trudno zrozumieć , co jest czym w Twojej ofercie.
Na komplet składają się 2 podstawki , czy cztery , a Ty masz dziesięć kompletów po cztery ezgzempl..
To niezłe jajcarstwo , nazywać Tyskie najlepszym piwempiwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppns Wyświetlenie odpowiedziTrudno zrozumieć , co jest czym w Twojej ofercie.
Na komplet składają się 2 podstawki , czy cztery , a Ty masz dziesięć kompletów po cztery ezgzempl..
To niezłe jajcarstwo , nazywać Tyskie najlepszym piwem
1x=20 zł z wysyłką list polecony ekonomiczny
Nie pisałem ani o dwóch podstawkach, ani o czterech czy o dziesięciu kompletach po cztery egzemplarze...więc dziwię się co to za odpowiedź?
Te podstawki to nie żadna masówka z kontenera a 1,5 zł to jest cena którą ja zapłaciłem. Oczywiście można czyhać na okazje. Wielu z Was myśli że jak teraz jest wysyp to w takim tempie za miesiąc bedą za darmo. PozdrawiamZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziŁo matko, na giełdach chodziły po cztery dychy lub więcej. Stąd pytanie, czy ktoś kontener tego z USA przywiózł. Nie kwestionuję oryginalności produktu, ponieważ w ręce nie miałem. A pytałem z czystej ciekawości.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Nieaktualne. Zamykam temat.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
Comment