Mam na sprzedaż koszulkę PINTA Imperium Atakuje. Rozmiar L. Do koszulki dodaję 2 podkładki Atak Chmielu wersja 2011 i 2012. Cena kompletu 30zł + koszty wysyłki. Zainteresowanych proszę o wiadomość.
Koszulka PINTA Imperium Atakuje + Podkładki Atak Chmielu
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
-
Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
-
Channel: Belgia
-
-
Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
-
Channel: Austria
-
-
Wyszukiwarka nie znalazła, ja tego piwa tu nie pamiętam ale ostatni raz byłem w tym browarze w 2011 roku. Więc może nowość, na pewno dla mnie.
Podany tylko alkohol 8%, czyli może to być nawet 19°Blg. Obsługa się nie orientuje...
Barwa matowo-złota, piwo lekko zmętnione....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment