Mam na sprzedaż kilka butelek Piwa Grodziskiego z 1981 roku, czekam na propozycje cenową .
Piwo Grodziskie
Collapse
X
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
A ja za drugą dam szóstaka oczywiście zakładając że jest w niej oryginalna zawartość zgodna z pokazaną etą czego nie doprecyzowano w pierwszym pościePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Related Topics
Collapse
-
Było już "a la grodziskie", "quasi grodziskie", "w stylu grodziskie", "grodziskie 2.0", "hoppy grodziskie" a nawet grodziskie, które nie smakowało jak grodziskie. Cóż przyszła pora na wersję "modern". Czym ten modern typ się wyróżnia..?...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Hejka, przez jakiś będę się tu udzielał w imieniu Centrum Piwowarstwa
Niedawno dotarł do nas Piwowar nr 50.
Numer 50 magazynu "Piwowar" skupia się głównie na grodziskim piwowarstwie, prezentując różnorodne aspekty tego stylu. Zawiera wywiady z pasjonatami...2024-09-18, 13:25 -
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Tradycyjnie wrzucam informacje o konkursach piw domowych organizowanych w PL i nie tylko
XIII Krakowski KPD –26-28.01.2024
https://www.facebook.com/krakowskikpd- Dry Hopped Imperialny Porter Bałtycki
- Best Bitter
- X-Mas English Porter
- Munich Dunkel
- British
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
Pomyślałem sobie, że dobrze byłoby wzorem listy porterów bałtyckich stworzyć podobną listę, tyle że dla piwa grodziskiego. Jest to nasz narodowy styl, na który dodatkowo ostatnimi czasy jest swoisty boom, także myślę, że warto byłoby spróbować śledzić nowinki na tym polu.
Artezan - F...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment