poszukuję etykiet z browarów restauracyjnych w Polsce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • blazers
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2009.10
    • 217

poszukuję etykiet z browarów restauracyjnych w Polsce

Witam serdecznie. jak w temacie. do wymiany posiadam zestaw 500szt etykiet polskich browarów- np. Lwówek/chojnów 70 szt. browary wlkp- 104 szt.kujawiak/grudziądz 42 szt.

Related Topics

Collapse

• seba_gliwice
    Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku
    seba_gliwice
    Witam,

Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
    2020-03-11, 18:59
  • Hormil
    polskie browary
    Hormil
    Proszę pomóż,
    Jestem czeskim kolekcjonerem etykiet piwnych z całego świata i potrzebuję listy nowych i starych polskich browarów z rokiem założenia i zakończenia działalności. Potrzebuję też minibrowarów i browarów restauracyjnych. Byłbym wdzięczny za listę elektroniczną. Czy...
    2022-01-19, 14:56
  • kornafixx
    Soldin i Küstrin - poszukiwane
    kornafixx
    Uprzejmie się witam

Poszukuję butelek, porcelanek, etykiet, podkładek, skrzynek z browarów z miasteczka Soldin - Myślibórz oraz Küstrin - Kostrzyn nad Odrą. Temat bardzo niszowy, ale liczę na to, że wśród forumowiczów znajdzie się ktoś kto posiada choć zdjęcia butelek...
    2022-03-29, 14:52
  • Iwka95
    Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1
    Iwka95
    Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
    Z góry dziękuję !!...
    2023-09-03, 23:15
  • darekd
    Karl Strauss, Wreck Alley Imperial Stout
    darekd
    Browar rzemieślniczy z San Diego w Kalifornii, który w tym stanie ma jeszcze sieć browarów restauracyjnych. Działa od 1989 r.

Nazwa browaru to hołd złożony Karlowi Straussowi niemieckiemu piwowarowi pochodzenia żydowskiego, który dostał się do Stanów w 1939 r. i zrobił karierę...
    2024-08-22, 22:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...