Pełnosprawna instalacja herms - sprzedam

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • szymonx11
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.10
    • 12

Pełnosprawna instalacja herms - sprzedam

Witam,
    sprzedam instalację typu HERMS. Myślę, że na tym portalu nie trzeba wymieniać zalet tego sprzętu dlatego przedstawię istotniejsze detale:

1. Instalacja elektryczna 2x2Kw sterowana dwukanałowym regulatorem temperatury.
    2. Pompa od pralki (świetnie zdaje egzamin) w zabudowie włączana przy pomocy panelu sterującego.
    3. Wymiennik ciepła - skutecznie schładza brzeczkę do temp ok.20 stopni (może różnić się od widocznego na zdjęciu, jednakże o tej samej wydajności)
    4. Silikonowe węże (12/16) wraz z szybkozłączkami typu CAMLOCK - wydajny transfer medium, proste łączenie, łatwe w czyszczeniu.
    5. Miedziana wężownica o długości 7 metrów (z możliwością łatwego demontażu) - umożliwia skuteczną wymianę temperatury między wodą a brzeczką.
    6. Kadź warzelna z podwójnym dnem izolowana wełną mineralną i folią aluminiową. Przykrywka z izolacją z wełny mineralnej.
    7. Stojak wykonany ze stali nierdzewnej.

Panel sterujący (od dołu):
    -główny włącznik
    -lampka zasilania
    -włączniki grzałek (żółte)
    -włącznik pompy
    -dwukanałowy regulator temp.

Poniżej zamieszczam zdjęcia.

Kontakt 668 716 911.
    Szymon
  • piotry
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.08
    • 761

proszę o podanie ceny

Comment

• szymonx11
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.10
      • 12

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzi
      proszę o podanie ceny

5700 pln.
      Chciałbym dodać, iż w planie mam założenie blachy (oczywiście nierdzewnej) wokół kadzi zaciernej i założenie półki po prawej stronie od pompy. Na zdjęciu całościowym nie jest to za dobrze widoczne ale posiadam także mieszadło ręczne (także z nierdzewki).
      Zasilanie 3x230V.

Comment

• szymonx11
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.10
        • 12

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szymonx11 Wyświetlenie odpowiedzi
        5700 pln.
        Mogę wystawić fakturę VAT.

Comment

Przetwarzanie...
        X