Oddam podkładki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pjjolo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.10
    • 2

Oddam podkładki

Hej,

kiedyś udawałem, że zbieram podkładki pod piwo. Zbierałem okazjonalnie, często zamiast po jednej to po dziesięć.
    Nie mam tego dużo, na oko jakieś 200 sztuk, wiele się powtarza.

Podkładki leżały w siatce, część wyjętych jest spod piwa, niemniej przeważająca większość to nówki sztuki.
    Część wygląda tak:

W zestawie są:
    - z zagranicznych - Licher, Henninger, Saris, Ottokringer, Tatran, Erbacher, Budweiser, Bitter, Smadny Mnich, Velvet, Gemer, Topvar, De Koninck, Staropramen, Palm, Kulmbacher, Dommelsch
    - z polskich (albo takich, które ja uważam za polskie) - Carlsberg (sprzed czasu gdy coś u nas kupili i po tym czasie), Tyskie, Okocim, Warka, Leżajsk, EB, Żywiec, Grolsch, Lech, Van Pur, Brackie, Królewskie, Hevelius, Łomża, Redds, z wódki Absolut i Smirnoff, jakieś Marlboro Team '97.

Jeśli kogoś coś zainteresuje (najchętniej pozbyłbym się całości), w Krakowie można sobie to obejrzeć (Grzegórzki). Poza Krk mogę wysłać pocztą czy kurierem jakimś.

BTW, oddam = za darmo, ale gdyby ktoś miał jakiś ładny pokal albo nieduży kufel....
  • pjjolo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.10
    • 2

Hej,

oferta już nieaktualna, podstawki znalazły nowego właściciela.

Pozdrawiam,
    pjjolo

Comment

Related Topics

Collapse

• PK44
      Oddam resztki kolekcji mojego ojca
      PK44
      Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
      Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
      2024-01-20, 14:24
    • Gdina
      Podkładki zestawy [oddam]
      Gdina
      Może ktoś wypatrzy coś dla siebie. Tych skrajnych mam sporo, środkowe po kilkanaście sztuk. W Gdyni mogę dowieźć, może ktoś weźmie więcej i też porozdaje dalej, to byłaby najlepsza opcja. Jeśli chodzi o koszty,to tylko koszt znaczka, koperty załatwię. Nie mogę sponsorować wysyłki,...
      2019-06-16, 20:03
    • NaChwile
      oddam korek browaru Roesler Breslau -lok. Wrocław
      NaChwile
      Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu

Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
      2025-01-19, 17:09
    • Kwasi
      Oddam podkładki
      Kwasi
      Posiadam kilkadziesiąt podkładek pod piwo. Oddam je w dobre ręce. Jedyne co za nie chcę, to równowartość opłaty za paczkomat i na jedno dobre piwo . Są chętni?

Dla zainteresowanych mogę przygotować spis etykiet lub porobić jakieś zdjęcia.
      Proszę o kontakt na priv.
      2018-04-07, 11:49
    • xtom71
      Kufel ceramiczny oddam
      xtom71
      Witam,
      Nadszedł czas wiosennych porządków.
      Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
      Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
      Pozdrawiam...
      2021-03-20, 11:49
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...