Kufel jak na zdjęciu, sprzedam za 50 złotych. Wyszło ich bardzo mało co można było zauważyć na znanym portalu aukcyjnym a raczej nie można było zauważyć bo ich tam nie było. Pisać na PW.
Kufel 5ty Stadion 0,5l
Collapse
X
-
Kufel 5ty Stadion 0,5l
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plTagi: brak -
-
No gratuluję spostrzeżenia różnicyZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam,
Nadszedł czas wiosennych porządków.
Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
Pozdrawiam...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-03-20, 11:49 -
-
Dzień dobry państwu. Proszę o identyfikację kufla, bo dziadek google nie pomaga. Z góry dziękuję.5 Photos
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Sprzedam kamionkowy kufel nie istniejącego, niemieckiego browaru Donnerbrau Saarlouis. Prawdopodobnie pochodzi z lat 30-tych. Stan zachowania bardzo dobry. Bez ubytków i pęknięć z dobrze zachowanym "nadrukiem". Stare oznaczenie pojemności. Nie wiem jak go wycenić. Więc śmiało można...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Na ostatni wieczór w Charkowie 13.02.2020 wybraliśmy się do knajpki przy browarze o niezbyt trafionej nazwie Pivobar. Powstał w 2011 roku i mieści się on na tyłach jednej z głównych, wielokilometrowych ulic miasta jaką jest Moskovskskij Prospekt, ale w odległości 10 minut jazdy tramwajem...
-
Channel: Ukraina
2020-03-21, 04:55 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment