Znajomy robi wystawkę w lokalu i w tym celu potrzebuje kapsli. Jeśli ktoś ma zbędne zalegające kapselki polskie lub zagraniczne i chciałby oddać/sprzedać proszę o kontakt na PW
Witam !
Poszukuję tych oto kapsli ze zdjęć do uzupełnienia moich braków w kolekcji kapsli.Jeśli ktoś by chciał odsprzedać w rozsądnej cenie to bardzo proszę o kontakt na P.W W załączeniu zdjęcia . { zdjęcia pochodzą z internetu NIE SĄ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ } Dziękuję za odpowiedź...
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...