Witam zainteresowanych tematem. Szyldy nie są na sprzedaż. Ewentualnie mogę wymienić na coś mocnego z browaru Tychy.
Przedwojenne szyldy browar Żywiec kolekcja
Collapse
X
-
Przedwojenne szyldy browar Żywiec kolekcja
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plTagi: brak
-
-
-
-
Bardzo proszę dodawać szyldy do działu kolekcjonerskiego (o ile nie zostały jeszcze dodane), a tutaj linki do tychże.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBardzo proszę dodawać szyldy do działu kolekcjonerskiego (o ile nie zostały jeszcze dodane), a tutaj linki do tychże.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Ja to rozumiem w części i się zgadzam - ale tylko w tej w której piszesz o pokazaniu stanu przedmiotów. Natomiast inne detale i brak wzoru w dziale kolekcjonerskim kwalifikują dane wzory do umieszczenia ich tamże a linka tutaj. Z tego tematu to akurat pierwszy i drugi nie mają tam swojej reprezentacji.Last edited by ART; 2013-01-14, 21:23.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJa to rozumiem w części i się zgadzam - ale tylko w tej w której piszesz o pokazaniu stanu przedmiotów. Natomiast inne detale i brak wzoru w dziale kolekcjonerskim kwalifikują dane wzory do umieszczenia ich tamże a linka tutaj. Z tego tematu to akurat pierwszy i drugi nie mają tam swojej reprezentacji.
Proszę dodawać moje zdjęcia do działu kolekcjonerstwo. Naprawdę nikt nie zrobi mi na złość jeżeli te zdjęcia będą rozpowszechniane pomiędzy tematami na browar.biz.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Tylko po co robić tę samą robotę kilka razy angażując do tego kilka osób i powielać pliki na serwerze, skoro można zrobić w pojedynkę raz i porządnie tak by Twoja praca procentowała w przyszłości tj. była przydatna nie tylko Tobie - a od tego są przecież serwisy społecznościoweLast edited by ART; 2013-01-14, 22:52.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jeżeli ktoś chce kupić szyldy to proszę o oferty. Nie ukrywam że interesuje mnie bardziej wymiana na jakąś przedwojne w różnej postaci browarów Tyskich ewentualnie kufle z Górnego Śląska.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Odświeżam temat.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
Comment