Butelka karabin

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    USA, Hawaje, Honolulu, 831 Queen St, Waikiki Brewing Company
    pebejot
    Waikiki to znana ca całym świecie słynna plaża, oraz dzielnica miasta Honolulu.
    Taką nazwę nosi też browar restauracyjny, znajdujący się w dawnej przemysłowej dzielnicy Honolulu, gdzie aktualnie budowane są wielokondygnacyjne apartamentowce.
    Okolica to także zagłębie orientalnych...
    2022-11-11, 13:51
  • pebejot
    USA, Key West, 201 William Street, The Waterfront Brewery
    pebejot
    Podróżując w styczniu tego roku po różnych Stanach USA miałem okazję spędzić kilka dni na słonecznej Florydzie.
    Jeden dzień został poświęcony na wycieczkę do Key West.
    Key West jest najdalej wysuniętą na zachód wyspą należącą do archipelagu Florida Keys.
    Odległość...
    2022-06-27, 12:53
  • wpadzio
    Edge, Ziggy
    wpadzio
    Po krótkiej przerwie wracamy do Barcelony i do panów z Edge Brewing. Ziggy to sesyjna IPA, która pojawiła się na rynku wiosną 2016 roku. Chmiele wykorzystane przy warzeniu to Cascade, Nugget, Simcoe, do produkcji użyto także 6 różnych słodów. Piwo ma 4,8% alkoholu przy goryczce określonej...
    2017-12-12, 14:33
  • heppens
    Zestawy surowców - skąd?
    heppens
    Cześć! Zbieram się do warzenia drugiej warki i marzy mi się coś mocno chmielowego. I tutaj pojawia się moje pytanie, skąd surowce? Czy bardziej opłaca się kompletować na własną rękę czy kupować zestawy no i gdzie? Macie jakieś złe lub dobre doświadczenia z konkretnymi stronami sprzedającymi...
    2016-01-12, 18:47
  • iron
    Wiersz zawsze aktualny
    iron
    Jak w temacie - chyba zawsze będzie aktualny. Ostatnio wzięty na warsztat, przez grupę Akurat (zresztą całkiem całkiem to im wyszło).

Ale do rzeczy:

Do prostego człowieka - Julian Tuwim

Gdy znów do murów klajstrem świeżym
    Przylepiać...
    2007-08-19, 17:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...