Witam, poszukuję szklanki Amber na drewnianym stojaku. Poniżej zdjęcie
Szklanka Amber na drewnianym stojaku
Collapse
X
-
Pierwsze widzę. Żywe dla woźnicy?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Sama szklanka chyba dość popularna. Dzisiaj zestaw poszedł na aledrogo na 122 zety Chyba zacznę produkować takie stojaczkiLast edited by beerek62; 2013-01-16, 18:14.
Comment
-
-
A mnie cieszy, iż to Krośnieńska Huta Szkła produkuje szklanki dla Ambera a nie jakieś bezlogowe z Chin, Indii którymi coraz częściej obdarowywują nas konceronowe zestawy.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Amber podupada z jakością piw to może naśladuje Kwaka. Mimo tego nie wierzę w to, że takie szkło istnieje. Czyżby aż tak Amber upadł, żeby tylko zewnętrzną otoczkę piwa robił ładną?W prawdzie jeśli chodzi o etykiety to zawsze oni byli pierwszą ligą, dlatego wszystko możliwe. Nie ma co podrabiać Kwaka, chociażby dlatego, że jest to mało praktyczne szkło.
Comment
-
-
Przecież to normalna szklanka włożona do uchwytu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPrzecież to normalna szklanka włożona do uchwytu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziMarian, a o możliwość korzystania z cudzej foty chociaż spytałeś?
Comment
-
Comment