Wymiana na tyskie kufle, szklanki i butelki.
Porcelanki do wymiany na tyskie kufle, szklanki i butelki
Collapse
X
-
Proszę nie mnożyć podobnych wątków.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie wiem dlaczego nie mogę zamieścić tu odrobinę piwnych wieści i kolekcjonerstwa. Jestem tu od niedawna, ale z takim czymś się nigdzie nie spotkałem.
Nie mogę tu zamieścić więcej niż 5 zdjęć, więc robię to w podobnej w kolejnej wersji, ale nie takiej samej, by zamieścić całość zbioru z danego browaru. Tu spotykam się ze skasowaniem mych danych i brakiem wytłumaczenia co zrobić, bym wszystko mógł to zamieścić ( kilka zdjęć o bardzo niskiej pojemności).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tivolo Wyświetlenie odpowiedziNie wiem dlaczego nie mogę zamieścić tu odrobinę piwnych wieści i kolekcjonerstwa. Jestem tu od niedawna, ale z takim czymś się nigdzie nie spotkałem.
Nie mogę tu zamieścić więcej niż 5 zdjęć, więc robię to w podobnej w kolejnej wersji, ale nie takiej samej, by zamieścić całość zbioru z danego browaru. Tu spotykam się ze skasowaniem mych danych i brakiem wytłumaczenia co zrobić, bym wszystko mógł to zamieścić ( kilka zdjęć o bardzo niskiej pojemności).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment