Poszukuję szkła z nowych browarów
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
-
Kolejna prośba - jeżeli ktoś przed giełdą warszawską wybierałby sie do Siedlec (Brofaktura) i mógłby dla mnie kupić szkło, prosze o kontakt na PW. Odbiór w styczniu w Warszawie.Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Staropramen sprzedany.Comment
-
Maj już blisko, więc i giełda w Tychach. Gdyby ktoś z kolegów b.bizowiczów mógł i zechciał pomóc w powiększeniu mojej kolekcji, to jestem zainteresowany szkłem /szklanka, pokal/ :
- Jamrozowa Polana
- kielich z Sulewskiego
- Trzy Korony Nowy Sącz
- Nowy Browar Szczecin
ewentualnie inne nowe browary.
Comment
-
Mam na zbyciu litrowy kufel z Browaru Lubicz w Krakowie - cena 25 zł (tyle kosztuje w browarze). Możliwy odbiór na giełdzie w Tychach. Zainteresowanych zapraszam na PW lub maila. Mile widziana wymiana na inne szkło z nowych browarów - np. Nowy Browar Szczecin.Ostatnia zmiana dokonana przez beerek62; 2015-09-25, 20:50.Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Gdy z Markiem Putą z Piwoteki widziałem się na ostatnim jesiennym Warszawskim Festiwalu Piwa zapytałem czy w tygodniu mógłbym wpaść do nowego browaru w Nowym Mieście Lubawskim. Nie było problemu - "zadzwoń jak będziesz jechał a uprzedzę chłopaków to ci pokażą oba" - powiedział...
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
Witam,
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...2020-03-11, 18:59 -
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
-
Kolejne wspomnienie z wakacji 2020.
Wracając z Chorwacji postanowiliśmy zajrzeć na jeden dzień (20.08.2020) do Ljubljany. Nasz pociąg Rijeka - Praha odjeżdżał o 21.20 więc było dużo czasu. Kolegów, którzy byli tu po raz pierwszy, oprowadziliśmy po najciekawszych miejscach miasta,...-
Channel: Słowenia
2021-04-05, 20:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment