Cała kolekcja na sprzedaż - 25000 etykiet, 1300 Kapsli, 1300 Podstawek

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Wiesz, te informacje o koledze, który oferuje 4.000 Euro za tą kolekcje brzmią tak niewiarygodnie, że raczej nikomu nie zrobi się słabo. Zachowam się jeszcze bardziej "polaczkowato" i powiem, że dla mnie zwyczajnie zmyślasz. Mało tego, nie zrobiłbyś nikomu łaski gdybyś wysłał kolekcję za granicę.

Na marginesie jeśli nie podoba Ci się wszechobecna "polaczkowatość" możesz siebie też zapakować do tej paczki i wysłać do Paryża czy Berlina

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tarzan Wyświetlenie odpowiedzi
      O wszystko wiedzący forumowiecze...

Mam na zachodzie przyjaciela, który będzie remontował bar piwny. Na ściany chciał powiesić różnego rodzaju plakaty i neony w tematyce. Powiedziałem, że mam taką kolekcję i wycenił że da max. 4000 euro jak mu to dostarczę.

Chciał plakaty i neony czy etykiety podstawki i kapsle?

Szukaj kolekcjonera który kupi to za 4.000 euro, a mi daj na PW namiar na tego gostka - zaoferuję mu większą ilość wszystkiego i to za 3000 euro + plus jeszcze osobiście zawiozę
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• smes
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2006.09
        • 615

http://www.ebay.de/itm/BIERDECKEL-SA...item589b545380 Tym wytapetuje też lokal na zewnątrz i to dużo taniej
        Last edited by smes; 2013-02-22, 17:27.
        Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl

Comment

• kruger_nr1
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          🍼
          • 2005.11
          • 802

daj namiar na kolegę, sam mu potem coś opchnę za 2000 eurasów...) )
          Kolekcja puszek piwnych:
          http://puszkikrugera.web-album.org/

Comment

• maciek34m
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2002.10
            • 40

Mam na zachodzie przyjaciela, który będzie remontował bar piwny. Na ściany chciał powiesić różnego rodzaju plakaty i neony w tematyce. Powiedziałem, że mam taką kolekcję i wycenił że da max. 4000 euro jak mu to dostarczę. Potem się zastanowiłem, że może nie warto robić z tego tapety, bo ludzie takie pierdoły zbierają...
            No to zrobiona jest dokumentacja fotograficzna z podziałem na browary i państwa oraz próba sprzedaży KOLEKCJONEROM a nie firmie dekorującej wnętrza.
            Podałem telefon do osoby, która udzieli maksymalnie wyczerpujących informacji o kolekcji i ma o tym pojęcie.
            Na samym początku napisałem ze wiem, że wasze wyobrażenie o wartości kolekcji jest zaniżone, ale może jest jakiś bogaty kolekcjoner. Po reakcji sądzę że nie ma.

Nie interesują mnie gderania o tym jak to co oferuję nie ma sensu, interesują mnie oferty.
            Następnym razem Panowie zacznijcie od myślenia potem gadajcie o tym, jak to nie mam pojęcia o tym co robię. Taka "polaczkowatość" mnie tu przywitała ze strony większości, że chyba zrobię dobrze jak wypchnę to gdzieś z kraju. Wygląda na to, że wasze kolekcjonerskie hobby jest w Polsce warte mniej niż wystrój jakiegoś baru w Berlinie czy Paryżu. Słabo?
            Hehehe, tak się jeszcze na browar.biz nie uśmiałem.

Comment

• ppns
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.10
              • 1737

Mam na zachodzie przyjaciela, który będzie remontował bar piwny.
              [..]
              Wygląda na to, że wasze kolekcjonerskie hobby jest w Polsce warte mniej niż wystrój jakiegoś baru w Berlinie czy Paryżu. Słabo?

Proponuję , gdy twój przyjaciel już urządzi swój pub , to niech zamieści tutaj
              w dziale knajpy/puby zagraniczne , opis tego piwnego przybytku , z podaniem
              asortymentu , a w galerii ten "odlotowy" wystrój za 4000 E.

Tylko jak Ty rozdzielisz swoją kolekcję na dwie knajpy : na Berlin i Paryż
              piwoppns@wp.pl

Comment

Przetwarzanie...
              X