Mam taki kufel do zamiany na jakąś przedwojenną podstawke lub pocztówke browaru Tychy ewentualnie sprzedaż 150 złotych. Kufel posiada wewnętrzne pęknięcie jak na zdjęciu. Mimo to wszystko trzyma stabilnie. Dopóki nie kupiłem lepszej sztuki to zdobił moją kolekcję. Cena za taki sam w idealnym stanie trzykrotnie większa więc myślę że 150 zł jest rozsądnym rozwiązaniem.
Browar Obywatelski Tychy kufel 0,3l
Collapse
X
-
Browar Obywatelski Tychy kufel 0,3l
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plTagi: brak -
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......-
Channel: Identyfikacja
-
-
Na terenie Tyskiego Browaru Książęcego 2 dniowe wiosenne spotkanie na 62 Międzynarodowej Giełdzie Birofiliów
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-01-29, 19:28 -
-
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
-
-
-
19-20.05.2023 - Tychy, 58 Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Tyskie Browary Książęce, ul. Katowicka 9...
-
-
-
Witam,
Nadszedł czas wiosennych porządków.
Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
Pozdrawiam...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-03-20, 12:49 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment