Uzupełniłbyś profil, w kolekcjonerstwie odznaczył czego poszukujesz i może dostałbyś coś za darmo od starszych kolekcjonerów. Na to, co oferujesz, to raczej nikt się nie połasi...
Chyba się obraziłeś, a tu nie ma za co. Po prostu lubię wiedzieć z kim gadam, a że mam trochę rzeczy na zbyciu, przy czym handlarzem nie jestem, mógłbyś coś, do uzupełnienia kolekcji, dostać...
Broń boże, konstruktywna uwaga jest bardzo ważna i potrzebna w każdej sytuacji
Wziąłem sobie to do serca i do południa mam nadzieje zrobie zdjęcia wszystkiego co mam i będzie ogólny podgląd wszystkiego ;-)
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...
Cześć Wszystkim! Miło być na tym forum. Mam do sprzedania dwa interesujące zabytkowe otwieracze. Jednak wolę pić piwo i jeść jedzenie, niż kolekcjonować przedmioty.
Zabytkowy otwieracz wyprodukowany w Stanach. Zdrowy kawał stali, wżery powierzchniowe....
nie, no trochę jaja sobie robię, co prawda moja babicka pohazi z Chrzanowa (fakt!), ale ja nie o tym... Mam sporą kolekcję piwnych gadżetów związanych z postacią Dobrego Wojaka Szwejka plus mnóstwo otwieraczy made in Czechoslovakia (CSSR) i ze względu na życiowe zawirowania...
Comment