Kufel z Wojkówki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Kufel z Wojkówki

Mam do sprzedania kufel 0,4 l Z&Z Browar z Wojkówki. Logo i kształt identyczne jak 0,5 l tylko jest odrobinę niższy. Można go zobaczyć w dziale kolekcjonerstwo.
    Cena 30,00 zł z przesyłką no chyba że ktoś da więcej
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Related Topics

Collapse

• pegie23
    Kufel
    pegie23
    Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
    Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......
    2021-07-10, 18:19
  • xtom71
    Kufel ceramiczny oddam
    xtom71
    Witam,
    Nadszedł czas wiosennych porządków.
    Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
    Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
    Pozdrawiam...
    2021-03-20, 11:49
  • SlaWolf
    Kufel do piwa ;-)
    SlaWolf
    Dzień dobry państwu. Proszę o identyfikację kufla, bo dziadek google nie pomaga. Z góry dziękuję.
    2022-06-12, 14:43
  • dadek
    Lázeňský Luhačovice, Vincent 12°
    dadek
    Světlý ležák, ekstrakt 12°, alkohol 4,7%
    Barwa złota, mętne ale niezbyt mocno.
    Piana na 3-4 cm, drobne oczka poprzetykane większymi. Pani barmanka przyniosła trochę wcześniej niż wypiłem poprzednie więc postało kilka minut, w tym czasie piana opadła do kożuszka, który pozostał...
    2021-12-18, 02:08
  • mor842
    Sprzedam kamionkowy kufel
    mor842
    Sprzedam kamionkowy kufel nie istniejącego, niemieckiego browaru Donnerbrau Saarlouis. Prawdopodobnie pochodzi z lat 30-tych. Stan zachowania bardzo dobry. Bez ubytków i pęknięć z dobrze zachowanym "nadrukiem". Stare oznaczenie pojemności. Nie wiem jak go wycenić. Więc śmiało można...
    2020-01-26, 21:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...