Kapsle Żubr kupię

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Może najpierw swój profil uzupełnisz potem temat podasz co?

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6056

Po co Liber zakladasz nowy temat skoro już wcześniej wraz z innymi pisałeś o tym tutaj ? Czym to ogłoszenie różni się od tamtego gdzie podobnie jak konkurencja również nie podałeś oferowanej przez siebie ceny licząc zapewnie że ktoś sprzeda je za grosze.
      Nie lepiej po prostu zapytać o nie w miejscowej bardziej uczęszczanej knajpie? Co jak co ale Żubr to raczej masowo pijany tani produkt i powinno być ich sporo no chyba że barman też złapał smaka na rowerek i będzie chciał mieć go za grosze. Kilkaset kapsli powinno się tam uzbierać maksymalnie w kilka dni. Ja przynajmniej tak bym działał.
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Liber
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2013.08
        • 5

Przepraszam ale jestem nowy.
        Cooper masz racje tylko jak ktoś pracuje w barze to może dorobić sobie.
        A zapić się za rower nie chce, więc się pytam spokojnie czy ktoś ma dostęp.

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek786 Wyświetlenie odpowiedzi
          Z tego co widziałem w jakimś sklepie to jest do zgarnięcia rower za kapsle. Kto przyniesie największą ilość kapsli po Żubrze te zgarnia rower. Podana jest data i godz.spotkania w tym sklepie ludków z kapslami
          Dzisiaj widziałem, w miejscowym sklepie specjalistycznym z piwem, że rower będzie do zgarnięcia 30.08.13 o podanej godzinie za największą ilość kapsli.
          Aby nie było "przekrętów" z kapslami, trzeba mieć ze sobą paragony .

Comment

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedzi
            Kupię kapsle z żubra - tylko te z nowej promocy z róznymi NAPISAMI. Żadne stare wersje mnie nie interesują. Najlepiej w większych ilościach kilkadziesiad/kilkaset.
            Prosze nie oczekiwac, ze dam 50gr za kapsel, ktory znajde pod sklepem....
            No to idź pod sklep

Comment

• Liber
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2013.08
              • 5

Sprzedam Kapsle bo nie wygrałem, był przekręt.
              Jakby co to GG 8420206

Comment

• ksy
                Porucznik Browarny Tester
                • 2011.07
                • 280

Liber, opisz "przekręt", bo aż jestem ciekawy ;p.
                --------------------
                --------------------
                "Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "

Comment

• Cooper
                  🍼🍼
                  • 2002.11
                  • 6056

Pewnie rower Żubra już stoi w komórce na działce u kierownika browaru a on sam nawet na niego nie wsiada bo ma lepszy. Nie chiński i za 5 tysięcy.
                  Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                  1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• wpadzio
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2011.06
                    • 2654

Piękny temat Czuję się jak przy pierwszych odcinkach "Z Archiwum X" pod koniec lat 90-tych
                    Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
                    Serviatus status brevis est
                    3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• Liber
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2013.08
                      • 5

Niby losowanie każdy się pyta kto więcej przyniósł a tu nagle wpada Pani z pobliskiego baru i wyciąga 5000 kapsli ale miała stare to tylko 3000 jej uznali. Ale jak to się mówi "Masz łeb i c... to kombinuj"

Comment

• robox
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.11
                        • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Liber Wyświetlenie odpowiedzi
                        Niby losowanie każdy się pyta kto więcej przyniósł a tu nagle wpada Pani z pobliskiego baru i wyciąga 5000 kapsli ale miała stare to tylko 3000 jej uznali. Ale jak to się mówi "Masz łeb i c... to kombinuj"
                        To chyba posiadanie paragonu, jak widziałem w jednym sklepie, trochę wyhamowało ten proceder .

Comment

• Cooper
                          🍼🍼
                          • 2002.11
                          • 6056

Nie wiem czy nie za mocno się tym podniecacie. Przecież ten rower jest pewnie takiej jakości w porównaniu z innymi rowerami jak Żubr w stosunku do innych piw. Dolna półka (sorry środkowa na wysokości oczu klienta gdzie stoi wypromowana reklamami masówa z koncerniaków), regularny chińczyk z najtańszym osprzętem.
                          No chyba że jedynie do jazdy do poblicznej kufloteki wam potrzebny

Comment

• kami21s
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2013.07
                            • 2

witam jest ktoś zainteresowany kapslami po piwie żubr?Mam ponad 100 sztuk.
                            proszę pisać na adres email:kamilaskronska@onet.pl

Comment

Przetwarzanie...
                            X