Sprzedam zamykaną butelkę browar GOLDAP Brauerei Wilhelm Krech z1937 roku. stan bdb
Sprzedam butelkę GOLDAP Brauerei Wilhelm Krech
Collapse
X
-
No dobre.... świetne... ale się uśmiałem. Na All... max 30 zł, predzej 10 zł.Last edited by witoldo125; 2013-08-16, 14:05.
Comment
-
-
No nie muszę, mam kilka. Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego ludzie sprzedają przedmioty z tak odjechaną ceną. Z chciwości, niewiedzy? Teraz już wiem. To taki kaprys. Dziękuję za wyjaśnienie i pozdrawiam serdecznie.
Na All… są sprzedawcy, którzy z uporem maniaka wystawiają butelki z ceną kilkukrotnie wyższą od rzeczywistej. Niektórzy odnawiają aukcje nawet kilkadziesiąt razy. Powiem szczerze, że nawet podziwiam ich samozaparcie.Last edited by witoldo125; 2013-08-19, 08:01.
Comment
-
-
Nie ma w tym jakiejś heroicznej pracy. Po prostu wystarczy kliknąć "Wystaw Ponownie" i buch, samo leci. Dziwniejsze jest to że każde wystawienie to opłata którą trzeba ponieść więc takie operacje powtarzane cyklicznie tylko pogłębiają wtopę. Prawdopodobnie jest to takie niespełnione czekanie na "tego jedynego" który doceni ów rarytas ale przeważnie drogi tych sprzedawców i kupców zejść się nie mogą.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
No na Browar.bizie, to można byłoby próbować z rzadszą butelką. Z popularną to tylko w dolnym przedziale cenowym. Jeśli chodzi o wycenę butelek (za wyjątkiem rarytasów) świetne jest archiwom All... Trzeba wziąć tylko pod uwagę, że ostatnio ceny butelek, spadły nawet o połowę.
Last edited by witoldo125; 2013-08-20, 07:42.
Comment
-
Comment