Cześć Wszystkim!
Z niedawnej podróży do Kenii przywiozłem sobie nową koszulkę z browaru "KENYA BREWERIES LTD." Niestety, dopiero na lotnisku w Mombasa zauważyłem, że zagapiłem się przy zakupie i wziąłem o jedno "X" więcej niż noszę.
Krótko mówiąc, mój T-shirt ma rozmiar XXL. Na desce nie jeżdżę, z wieku młodzieżowego wyrosłem, więc nie mam zamiaru nosić rzeczy sporo na mnie za dużej. Ale szkoda mi też wydanej na nią kasy. Dlatego z chęcią odstąpię (sprzedam).
Z tego co się znam na tekstyliach (a znam się wcale nieźle) to ten T-shirt uszyto z materiału dobrej jakości. Uszyto nie w Chinach lecz na miejscu, o czym świadczy mała, żakardowa naszywka m.in. z logotypem MADE IN KENYA na wewnętrznym, prawym zszyciu koszulki (poza nią na wewnętrznej stronie karku jest również drukowana, niedrażniąca metka).
Generalnie koszulka bardzo wygodna, dająca poczucie komfortu.
Materiał: 100% bawełna czesana.
Gramatura: 190-200 GSM.
Duża grafika z przodu i z tyłu wykonana miękkimi farbami wodnymi.
Logotypy KENYA BREWERIES LTD. z przodu i "Safari Trails" z tyłu koszulki.
Dodatkowo wzmocnione szwy.
WYMIARY:
Długość całkowita - 78 cm, szerokość - 63 cm (pomiędzy pachami)
Masz pytanie? - Ślij e-mail na okazje@yandex.com.
Najlepszego!
Z niedawnej podróży do Kenii przywiozłem sobie nową koszulkę z browaru "KENYA BREWERIES LTD." Niestety, dopiero na lotnisku w Mombasa zauważyłem, że zagapiłem się przy zakupie i wziąłem o jedno "X" więcej niż noszę.
Krótko mówiąc, mój T-shirt ma rozmiar XXL. Na desce nie jeżdżę, z wieku młodzieżowego wyrosłem, więc nie mam zamiaru nosić rzeczy sporo na mnie za dużej. Ale szkoda mi też wydanej na nią kasy. Dlatego z chęcią odstąpię (sprzedam).
Z tego co się znam na tekstyliach (a znam się wcale nieźle) to ten T-shirt uszyto z materiału dobrej jakości. Uszyto nie w Chinach lecz na miejscu, o czym świadczy mała, żakardowa naszywka m.in. z logotypem MADE IN KENYA na wewnętrznym, prawym zszyciu koszulki (poza nią na wewnętrznej stronie karku jest również drukowana, niedrażniąca metka).
Generalnie koszulka bardzo wygodna, dająca poczucie komfortu.
Materiał: 100% bawełna czesana.
Gramatura: 190-200 GSM.
Duża grafika z przodu i z tyłu wykonana miękkimi farbami wodnymi.
Logotypy KENYA BREWERIES LTD. z przodu i "Safari Trails" z tyłu koszulki.
Dodatkowo wzmocnione szwy.
WYMIARY:
Długość całkowita - 78 cm, szerokość - 63 cm (pomiędzy pachami)
Masz pytanie? - Ślij e-mail na okazje@yandex.com.
Najlepszego!
Comment