Kupię kapsle po Carlsbergach WSZYSTKIE !!
Kapsle Carlsberg kupię
Collapse
X
-
Znowu jakaś akcja w stylu kup 1000 piw dostaniesz otwieracz?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Już tu niejeden był taki który pisał "kupię wszystkie", a potem nie chciał powiedzieć jakie ceny proponuje .
Kilka miesięcy temu na allegro ktoś wystawił kilkadziesiąt fajnych kapsli Carlsberga.
Niektóre osiągnęły ceny rzędu kilkunastu, albo i kilkudziesięciu złotych.
Takie też Cię interesują?
Comment
-
-
Carlsberg kapsle
Tak oczywiście że mnie interesują Mam w swoim zbiorze około 300 sztuk i szukam każdego którego nie mam. Podeślij fotki jak możesz na Gambler_24@o2.pl
Pozdrawiam
Comment
-
-
Interesuje cie kupno takich samych, powtarzających się "na ilość" tak jak np ostatnio pisali tu fani Żubra, czy piszesz jako kolekcjoner i potrzebujesz do zbioru różne, nie dublujace się ? To istotna różnica. Słowo "Wszystkie" którego użyłeś sugerowalo by mi że ta pierwsza wersja. Słowo "zbiór" z kolei pasowało by do drugiej...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gambler Wyświetlenie odpowiedziKupię kapsle po Carlsbergach WSZYSTKIE !!
To piwo jest dodatkiem do kapsla, a nie odwrotnie .
Kolekcjoner nie kupuje też WSZYSTKICH kapsli, ale to już szczegół.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gambler Wyświetlenie odpowiedziKupię kapsle po Carlsbergach WSZYSTKIE !!
Comment
-
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Poszukuje kapsli Carlsberga z całego świata. Chętnie wymienię za duble moich Carlsów.
Witam.
Od paru lat zbieram kapsle , nie mam zbyt duzeego zbiorku około 5tys. Ale co za tym idzie jakos najwiecej mam Carlsbergów (około 350) i chętnie wymienię albo kupię w/w kapsle.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Po co w kółko zakładasz nowy temat nt poszukiwanych kapsli Carlsberga ?