Pytanie do Piwoteki o etykiety

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka
    W takim razie wystarczy, że kupi je od kogoś, kto je sprzedaje. Już kilka razy podkreślałem, że nie sprzedajemy etykiet.
    Ja nie mam z tym żadnego problemu i rozumiem. Odnosiłem się do postu becika i nic więcej.
    Ostatnia zmiana dokonana przez VanPurRz; 2013-08-29, 11:00.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

Related Topics

Collapse

• seba_gliwice
      PW etykieta Starogard Gradński - rozlewnia Gdynia
      seba_gliwice
      Witam Kolegów,

Kieruję pytanie, być może trochę naiwne, ale liczę na szczerą odpowiedź, a w ostateczności przychylność …
      Ostatnio na portalu aukcyjnym eBay była oferta pakietu etykiet polskich z jedną etykieta przedwojenną z Browaru Obywatelskiego w Starogardzie...
      2020-09-08, 09:59
    • etman
      Twoje etykiety
      etman
      A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
      2025-03-13, 19:59
    • Ahumba
      Bemowo, Pełczyńskiego 14, Pizza & Beer Etykieta
      Ahumba
      Z tyłu dawnego Hitu, Tesco (na Górczewskiej) jest spore nowe osiedle. Główną ulicą jest Pełczyńskiego. Przy tej ulicy znajduje się średniej wielkości pizzeria. Kilkanaście 2-osobowych stolików, które w razie potrzeby są zsuwane i kilka stołków barowych. Oprócz głównego "towaru",...
      2025-03-04, 19:16
    • darkowaw
      sprzedam zbiór etykiet polskich
      darkowaw
      Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
      Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
      - etykiety powklejane w 4 segregatorach
      ...
      2022-09-25, 17:09
    • slipa
      Standardy - od kiedy do kiedy
      slipa
      Czy ktoś może się zastanawiał, albo wie, kiedy pojawiła się pierwsza etykieta "standard" i w jakim browarze?
      I do kiedy były używane, bo niby to okres 1950-55, ale np. w Olsztynie produkcję piwa rozpoczęto w 1963 a 5 różnych etykiet typu standard jest znanych z tego browaru....
      2024-05-07, 10:54
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...