Witam, mam do sprzedania trochę szklanek i kufli. Część na sztuki inne w kompletach. A także dzbanek piwa Tyskie. Szklanki tradycyjne i pokal. Lokalizacja Łódź. Tel kontaktowy grzecznościowy 511693643. Ceny do negocjacji.
Do sprzedania trochę szklanek i kufli
Collapse
X
-
Nie ładnie tak z buciorami komuś się ładować w post , masz coś do zaoferowania załóż swój własny no i foty mile widziane. -
wydzielono- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Przepraszam nie wiedziałem, że każdy ma mieć osobny temat. Zdjęcia postaram się zrobić i zamieścić. A na razie wypisze choć częściowo co mam: piwo ksiązęce komplety 6 szt ciemne pszeniczne i czerwone, kufli i pokale (oba rozmiary) pilsner urquell, redd's, tyskie, lech, okocim i inne. A na sztuki dzban Tyskie 5 litrow, kufle paulaner 1 szt litrowy i 6 sztuk 0,5 l kufel zywiec 0,5, kufel żubr 1l i inne. Kontakt proszę tel najlepiej osob zainteresowanych. 511693643.Comment
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-13, 18:14 -
-
Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.)
http://kufle.5v.pl/
do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...-
-
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
Dookoła jest...-
Channel: Małopolskie
2024-10-13, 22:31 -
-
-
2024-07-29, 21:13 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment