Witam, mam do sprzedania trochę szklanek i kufli. Część na sztuki inne w kompletach. A także dzbanek piwa Tyskie. Szklanki tradycyjne i pokal. Lokalizacja Łódź. Tel kontaktowy grzecznościowy 511693643. Ceny do negocjacji.
Do sprzedania trochę szklanek i kufli
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czupix Wyświetlenie odpowiedziWitam, mam do sprzedania trochę szklanek i kufli. Część na sztuki inne w kompletach. A także dzbanek piwa Tyskie. Szklanki tradycyjne i pokal. Lokalizacja Łódź. Tel kontaktowy grzecznościowy 511693643. Ceny do negocjacji.
-
-
wydzielono- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Przepraszam nie wiedziałem, że każdy ma mieć osobny temat. Zdjęcia postaram się zrobić i zamieścić. A na razie wypisze choć częściowo co mam: piwo ksiązęce komplety 6 szt ciemne pszeniczne i czerwone, kufli i pokale (oba rozmiary) pilsner urquell, redd's, tyskie, lech, okocim i inne. A na sztuki dzban Tyskie 5 litrow, kufle paulaner 1 szt litrowy i 6 sztuk 0,5 l kufel zywiec 0,5, kufel żubr 1l i inne. Kontakt proszę tel najlepiej osob zainteresowanych. 511693643.
Comment
-
Comment