sprzedam parę serii szklanek i kufelków
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
koszt szklanki i kufla to 5zł. Jeśli seria ma 3 szt. to wiadomo, 15zł, a jeśli 4 szt. to 20zł + oczywiście koszty wysyłki. Myślę, że cena nie jest wygórowana a muszę zrobić miejsce na półkach na nowe szklanki i kufle.
Zachęcam do kupna. Info na pw.
Comment
-
Comment
-
-
-
i tak: Piasty 3szt-20zł, Carlsbergi 3szt-20zł, Okocim 3szt-15zł, LEch zielony żużel-25zł, Carlsberg Euro- 50zł, Lech piłkarski- 30zł, Bosman zabytki miasta 50zł, Carlsberg świąteczny-20zł, Żużel PsŻ-30zł, Żużel Leszno-30zł + oczywiście do wszystkiego koszty wysyłki.
Zachęcam do kupna.
Comment
-
-
piast z królami, oraz kufle warki retro nieaktualne. Reszta, jak najbardziej obowiązuje. Zachęcam do kupna.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2023-07-27, 18:05 -
-
Cześć, sprzedam kufle, szklanki i pokale do piwa. Zainteresowanych proszę o kontakt.5 Photos
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 18:37 -
-
Witam serdecznie
Mam na sprzedaż kufle i szklanki odbiór osobisty najlepiej całość.
Pilsner Urquel -17 szt.
Dębowe Mocne 12 szt.
Żubr 12 szt
Żubr 8 szt
Lech 12 szt
Tyskie 12 szt
Tyskie 12 szt
Tyskie Złoty Medal I Grand Prix Monachium...-
-
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....-
2023-01-13, 18:14 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment