Etykiety z rozlewni w Wieliczce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kubciu
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.02
    • 438

Etykiety z rozlewni w Wieliczce

Poszukuję etykiet z rozlewni, które funkcjonowały w Wieliczce oraz etykiet z rozlewni w Bieżanowie, która rozlewała piwo dla GS-u Wieliczka oraz SRH Socha.
    Jeśli posiadacie takowe i chcielibyście je odsprzedać - zapraszam na PW. Skany lub fotki mile widziane.
  • kubciu
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.02
    • 438

Odświeżam temat.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • dan-ek
      projekt rozlewni piwa
      dan-ek
      witam, jestem nowym użytkownikiem
      potrzebuję projekt rozlewni piwa (18 tyś but./ h )- butelki jednorazowe.
      pytanie brzmi czy ktoś posiada takowy projekt lub podobny i mógłby udostępnić ?
      z góry dziękuję za pomoc
      pozdrawiam
      2018-01-27, 10:46
    • slawekkazek
      Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952
      slawekkazek
      Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
      2023-06-14, 18:48
    • dadek
      Czechy, Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
      dadek
      Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
      2022-01-15, 03:06
    • makbeth
      Wieliczka, Grunwaldzka 46, Browar Pod Wielką Solą
      makbeth
      Jeśli chodzi o Karczmę "Pod Wielką Solą" to:
      1) jest instalacja, ładnie widoczna od zewnątrz budynku (przeszklenie) na zdjęciach na stronie www Karczmy, Pani nalewająca piwo zarzekała się, że to ich piwo, na butelce zdaje się pisze, że warzone na miejscu,
      2) dostępne...
      2017-02-13, 20:06
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...