Witam, większość uważa ,że przesadzam z ceną. więc prosze o wycene tych pokali :
WYCENA
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzi5zł za sztukę
Comment
-
-
Kuntersztyn trochę więcej - może 10-15 zł
Comment
-
-
Dodaj swojego linka do tematu "ciekawa aukcja na allegro". Nie zapomnij tam też opisać swoich aukcjiZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziDodaj swojego linka do tematu "ciekawa aukcja na allegro". Nie zapomnij tam też opisać swoich aukcji
Comment
-
-
Jesteś tu od stycznia 2011 roku, więc powinieneś wiedzieć, że nie wolno reklamować swoich aukcji.
Pytasz o wycenę swoich przedmiotów. Chłopaki się produkują, wyceniają, a ty dalej uparty, wystawiasz w swoich chorobliwych cenach.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziJesteś tu od stycznia 2011 roku, więc powinieneś wiedzieć, że nie wolno reklamować swoich aukcji.
Pytasz o wycenę swoich przedmiotów. Chłopaki się produkują, wyceniają, a ty dalej uparty, wystawiasz w swoich chorobliwych cenach.
zobacz sam :P
Comment
-
-
Zachowujesz się tak, jakby ktoś chciał Cię tutaj okraść.
Nawet jak te szklanki sprzedasz za 5 złotych, to i tak będziesz piątkę do przodu. Na dodatek będzie to Twój osobisty sukces finansowy.
A Gwiazdy na Piotrkowskiej? Myślę że jak je teraz sprzedasz za 50 złotych, to za kilka miesięcy, będziesz z siebie dumny.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziZachowujesz się tak, jakby ktoś chciał Cię tutaj okraść.
Nawet jak te szklanki sprzedasz za 5 złotych, to i tak będziesz piątkę do przodu. Na dodatek będzie to Twój osobisty sukces finansowy.
A Gwiazdy na Piotrkowskiej? Myślę że jak je teraz sprzedasz za 50 złotych, to za kilka miesięcy, będziesz z siebie dumny.
aktualnie mam na sprzedanie koszuleczki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziJesteś tu od stycznia 2011 roku, więc powinieneś wiedzieć, że nie wolno reklamować swoich aukcji...zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziCo prawda mam całą kolekcję tych pokali Żywca, ale " Gwiazdy na,....." chyba kupię tak na wszelki wypadek, jakby moja się zbiła ;PZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment