Sprzedam: Kufel, Etykiety
Collapse
X
-
Rarytas wart jest każdej ceny.....
Kolego Sirifant ! Jeśli trafiłby się Tobie Porter Nowosolski, szczególnie w wersji
eksportowej, to ja będę pierwszy w kolejce do kupna.piwoppns@wp.plComment
-
Sirifant, gdy coś się sprzedaje wypadałoby chociaż rzucić na to okiem i przeczytać podstawowe informacjeTo piwo robi Okocim
No chyba że masz faktycznie etykietę z Fortuny. To wtedy rzeczywiście jest to rarytas
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
Related Topics
Collapse
-
Sprzedam kamionkowy kufel nie istniejącego, niemieckiego browaru Donnerbrau Saarlouis. Prawdopodobnie pochodzi z lat 30-tych. Stan zachowania bardzo dobry. Bez ubytków i pęknięć z dobrze zachowanym "nadrukiem". Stare oznaczenie pojemności. Nie wiem jak go wycenić. Więc śmiało można...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jak wyżej, sprzedam etykiety z krajow europejskich.Informacje na PW.
Pozdrawiam-
-
-
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Skończyła się wena na kolekcjonowanie. Etykiety piw wypitych osobiście. Szczegóły w stopce. Zebrane w 6 klaserów, wszystkie w koszulkach
-
2020-01-15, 15:02 -
-
Witam .Mam do sprzedania ok 15 zeszytów etykiet zagranicznych . Głównie z Niemiec ,NRD ,NRF , Czechosłowacji ,ZSRR ,Węgier .2 zeszyty to etykiety z krajów : Szwajcaria ,RPA , Haiti ,Lesotho ,Botswana ,Liberia,Honduras,Kamerun,Laos,Nepal,Pakistan,Luks emburg,Czad,Kenia ,Etiopia,Seszele,Norwegia...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment